Fredag 24/8

24 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig och väldigt utmanande. Du vill visa upp dina talanger och idag så gör du verkligen det. Du glänser mer än alla andra. Du får mycket beröm och du blir extra glad av de lovorden du får av en viss kollega.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen är en dag att fira. Du har fått goda nyheter den här veckan och nu vill du verkligen njuta av dem. Under dagen så blir du utmanad av en kollega på en vänskaplig tävling. Om du antar den här tävlingen beror främst på dina chanser att vinna. Du avskyr att förlora.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen går i vänskapens tecken. Du omger dig med bra personer som kan ge dig goda råd och styra dig på rätt väg när du svävar ut. Det är precis den här typen av människor som du behöver i ditt liv just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och du får chansen att visa dig från din bästa sida. Du njuter av att bli uppmärksammad, samtidigt är du lite ovan vid att vara i fokus. Idag så flirtar flera personer med dig och du blir förvånad. Det är Venus som gör dig så attraktiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är den som inte tänker ge upp även om det blir en tuff dag. Du har en klar målbild och i den så klarar du allt. Du får hjälp av duktiga kollegor och det är du glad över. Under kvällen flirtar du rätt mycket med en person som du haft ögonen på länge.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska händelserik fredag där fokus ligger på prestation. Du gillar egentligen inte att arbeta under press eftersom det sällan blir så bra, men idag så slår resultatet det mesta och du blir nöjd. Kvällen bjuder på fest.

Vågen 23/9-22/10

Du har insett att du kan gå ganska långt i dina försök att medla utan att varken bli påträngande eller ge en känsla av att du lägger dig i. Tvärtom tycks dina vänner uppskatta att du försöker medla i deras konflikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en del upprörda känslor idag och du väljer dig att dra dig undan och hålla dig lite för dig själv. Du har svårt för konflikter på jobbet. Eftermiddagen tillbringar du gärna strosande i skog eller på gatorna i en stad. Du behöver få tid att tänka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska aggressiv mot en person som du tycker tar lite för mycket plats just nu. Egentligen är du avundsjuk på att hen har lyckats bättre än av du har gjort. På kvällen så umgås du med personer som får dig att le.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tycks röra upp en sjö av känslor omkring dig, både positiva och negativa. Det alla kan enas om är att du är i centrum för all uppmärksamhet. Du förstår inte riktigt vad det är som pågår, men du märker att det är starka känslor i farten. En flirt tar dig med storm.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att vara på rätt ställe vid rätt tillfälle och då blir jobbet så mycket enklare. Du litar på din magkänsla och den har nästan alltid rätt. Kvällen handlar om familjen och om att planera framtiden både för höst och vår.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska avvaktande i början den här fredagen, men sedan bestämmer du dig plötsligt för att ta för dig av allt som bjuds. Du är charmig, lite flirtig och du får de flesta i din omgivning att le lite extra. Kvällen handlar om att umgås med vänner eller att ägna dig åt en hobby.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons