Lördag 25/8

25 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Dagen innebär problem om du tillåter dig att tänka negativt. Om du utgår från att saker kommer att lösa sig så kommer du upptäcka att de gör det. Du får förstärkning från hjälpsamma vänner när du kör fast. Kvällen blir rolig och utvecklande.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som verkligen njuter när du är ledig. Idag tänker du göra det mesta möjliga av den här dagen för du känner att du verkligen vill känna att det är helg. I familjen kan det uppstå viss argumentation, särskilt med en yngre familjemedlem som helst vill göra på sitt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som gärna resonerar kring djupare frågor och idag är en sådan dag då du känner dig filosofisk. Du tillbringar dagen med vänner som har ett liknande intresse och som kan för era diskussioner vidare.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir bara problem idag om du försöker tvinga en vän att göra något hen inte har lust med. Din vän brukar vara med på noterna när det gäller nya äventyr, men idag så ska du respektera att hen behöver få lite tid för sig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du tillbringar så mycket tid som du kan utomhus och du trivs med den friska luften. Under dagen så får du höra en hemlighet av en vän som chockar dig lite. Du visste verkligen inte att hen känner så som hen gör för en viss person.

Jungfru 23/8-22/9

Du är den person som kan bli mest arg av alla i din bekantskapskrets, men det tar oftast lång tid att trigga dig. Idag finns det en person som går dig på nerverna. Hen vet precis vilka ömma punkter du har och hen drar sig inte för att trycka på dem.

Vågen 23/9-22/10

Dagen kretsar kring små saker i hemmet och familjen. Det blir en gemytlig dag där det inte händer så mycket men det tycker du är skönt. Lite skvaller får dig att fundera över vissa arbetsrelaterade val som du nyligen gjort.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns tillfällen då du inte ska tvinga dig själv att vara aktiv och idag är det en sådan dag. Du mår helt enkelt bra av att bara ta det lugnt och vila upp dig. Din kropp är utmattad efter en tuff start efter semestern så nu behöver du få sova.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir inte bättre för att du surar. Om du har ett problem får du tackla det från ett annat håll än det du prövar och misslyckats med tidigare. Skyttar brukar kunna hålla i en idé som de fått, men de är inte lika tålmodiga som jordtecknen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fundera kring framtiden, relationer och vilka val du ska göra. Det blir en intressant dag där du får se nya sidor hos dina vänner. En del överraskar positivt medan andra plockar fram en mindre attraktiv sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Du testar om du kan få ett bättre anbud på ett jobb som du vill få gjort. Du har insett att priserna varierar väldigt och att det lönar sig att vara noggrann i sitt sökande. Kvällen bli mysig och kanske lite romantisk.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte den som säger nej till romantik, men just nu är du rätt så less på att flirta utan att det leder någonstans. Du vill ha stabilitet och mysiga hemmakvällar. Börja med att ta reda på vem du är intresserad av istället för att vara öppen för det mesta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons