Söndag 26/8

26 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På söndagen tar du tag i saker som du brukar låta bli liggande eftersom du tycker att de är tråkiga. Du har bestämt dig för att strukturera mer i ditt liv. Under dagen så tar du kontakt med en person som du väldigt sällan hör av dig till.

Oxen 20/4-20/5

Du har en lång och skön söndag att se fram emot. Den här dagen tillbringar du med en vän, din familj eller släkten. Det blir en rolig och varierande dag där du fokuserar på att mysa och vila upp dig. Under eftermiddagen unnar du dig lite lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är sen till ett möte eller en kurs av något slag idag och din sena ankomst uppskattas inte. Du är en evig tidsoptimist och det vet du om så därför bör du alltid plussa på en kvart på den tid du beräknar att en resa ska ta.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en helt underbar söndag. Du myser med familjen och du har även tid att umgås med dina vänner. Den här dagen skämmer du bort dig själv lite extra. Det kan vara hemma SPA, extra lyxig mat eller så impulsköper du fina kläder på nätet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som sällan avstår en chans att utvecklas, men idag anar du ugglar i mossen när du får ett erbjudande som verkar för bra för att vara sant. Du har länge suktat efter den här tjänsten, produkten, men insett att det ligger utom räckhåll så som din ekonomi ser ut idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du väljer inte vem du ska tycka om och vem som kommer att irritera dig även om du själv tycker du har kontroll. Det handlar om känslor och känslor är sällan logiska så när du stöter på en person som har alla förutsättning för att du ska gilla hen så blir du förvånad när du tycker riktigt illa om personen ifråga.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att vara öppen, rak och naken i dina förklaringar. Det är ingen idé att linda in sanningen. Du måste vara ärlig mot din vän om ni ska lösa det här problemet tillsammans. Lita på att hen förstår hur du känner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det lugnt även idag. Det verkar som du dragit på dig någon lättare förkylning eller någon annan lindrigare åkomma. Ditt horoskop pekar på matthet och en väldig trötthet i hela kroppen just idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns människor som kommer undan med det mesta och så finns det du som inte kommer undan med någonting. Du är irriterad på att inte bara ställa till svars för saker som du faktiskt gjort utan du får även ansvara för andra personers misstag.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen finns det iver och massor av förväntan i ditt horoskop. Du längtar efter något speciellt och du vet att det är inom räckhåll. Idag blir du förvånad när en vän skriver ett fint brev eller sms till dig. Du blir rörd av innerligheten i det hen skriver.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som tar på dig mer ansvar än du måste idag. Du behöver inte vara förälder till andra vuxna, de får faktiskt klara sig själva. Försök att bita dig i läppen varje gång du vill hugga i och hjälpa en fullt kapabel person att lösa sina problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en längtan i ditt horoskop, frågan är om du är mogen att agera efter dina känslor. Hela ditt horoskop är rätt så komplicerat så det verkar inte finnas några självklara svar. Du måste söka dina svaren i ditt hjärta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons