Måndag 27/8

27 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här måndagen blir lite jobbig för din del. Du inser att vardagen är tillbaka på allvar och att det inte duger att vara upp så sent som du är på nätterna. Ett skvaller om en kollega kryddar den här lite trista dagen

Oxen 20/4-20/5

Det finns en vilja att förändra saker i ditt tecken. Du har fått en möjlighet till att utveckla och förnya ditt arbete och det är en chans som du bör överväga noggrant. Äntligen kan du vara med och påverka i viktiga beslut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen handlar om att hitta glädjen i de små sakerna. Nu när vardagen är igång igen så gäller det att behålla energin från sommaren och det gör du bäst genom att inte stressa för mycket. Ta dig tid att umgås med dina vänner och med din familj.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och utmanande dag för alla Kräftor. Du njuter verkligen av livet just nu och du tycker att det är roligt att kunna vara lite mer impulsiv än du brukar. Månen påverkar dina känslor på ett positivt sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir annorlunda eftersom du utmanas av en kollega. Hen har en stark tilltro till din förmåga att kunna skapa, medan du själv är lite mer skeptisk. Under dagen får du höra information som med ett fritidsintresse att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir väldigt intensiv på ett bra sätt. Du har mycket att göra men du gillar en utmaning. Under dagen kommer en kollega med en lite konstig fråga till dig. Du undrar vart hen har fått sin information ifrån.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intensiv måndag där noggrannhet är A och O. Om du slarvar den här dagen kommer du inte att hinna med det du vill göra. Du kan vara väldigt slarvig mellan varven så därför är det extra viktigt att tänka på detaljerna idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du genomgår en förändring just nu och det kommer bli bra när du väl kommer ur den här metamorfosen. Det viktiga just nu är du har tålamod med dig själv och att du tillåter dig vara känslosam mellan varven.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inte så rolig som du hoppats. Det gnisslar lite mellan dig och vissa personer och det vill du förändra men du vet inte i vilken ände du ska börja. Kvällen handlar om visa dina känslor inför en person som du verkligen bryr dig om.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett trålande humör den här måndagen. Mycket i ditt liv är bra just nu och du känner att du har övervunnit flera stora hinder den här våren och att det mesta går din väg just nu. Kvällen handlar om att ta för sig lite mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en härlig måndag där du fokuserar på frisk luft och vänner. Oavsett om du jobbar eller är ledig så blir dagen kreativ och underhållande. God mat och många skratt förgyller kvällen. Tyvärr kommer du i säng lite väl sent.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att samarbeta och att hjälpa vissa personer att hitta rätt. Det blir en bra dag där du får mycket beröm för en insats som du gör. Kvällen bjuder på sport av något slag. Antingen som du utövar själv eller som en åskådare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons