Tisdag 28/8

27 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns gränser för hur långt du kan gå i ett skämt även om du är känd för att vara ganska provocerande. Vissa av dina kollegor är känsliga och klarar inte av den här typen av humor. Idag bör du försöka läsa av stämningen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att ha högt tempo och att vara fokuserad. Just nu sker det en massa saker omkring dig så det är lätt att bli distraherad. Kvällen bjuder på en massa matnyttig information. Du är väldigt trött den här tisdagen så det bli tidigt i säng för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du tag i olika uppgifter som har med personlig utveckling att göra. Du känner att du har stått och stampat på samma fläck för länge, nu vill du komma vidare. På eftermiddagen kan ett samtal med en chef leda in dig på rätt spår.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt nyfiken på en viss person samtidigt som du är orolig att ditt intresse ska misstolkas. Du är själv väldigt tveksam till vad du egentligen känner, men du vill få möjlighet att utforska dina känslor lite mer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person med starka känslor och ett sprakande humör. Idag får du möjligheten att pröva en kollegas tålamod när du pressar hen på information som egentligen inte är ämnad för dig. Du är inte särskilt finkänslig i dina efterforskningar.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om val. Du står inför en skiljeväg och det kan vara svårt att veta vart du är på väg. Bolla lite idéer med en familjemedlem eller vän. Du kan behöva olika synvinklar på de här frågorna. Kvällen blir mysig.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd att gå för långt när du pressar en vän att vara modig idag. Du vill bara din väns bästa samtidigt så vet du att hen inte reagerar så positivt på stress. Under eftermiddagen kan du få ett förslag som kan leda till extrapengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant tisdag där fokus ligger på att arbeta effektivt snarare än att bejaka sin konstnärliga sida. Du måste försök tänka rationellt så väl i smått som i stort. En frågeställning gör dig lite fundersam.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och varierande tisdag där du får möjligheten att träffa en person som du inte ser så ofta. Du är lite förälskad i den här personen, men du vill inte medge dig varken för andra eller för dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig dag där du hamnar mitt i ett hett drama. Du tycker att det är kul när det händer något så länge du själv inte är direkt inblandad för då kan det bli jobbigt. Kvällen blir trevlig och informativ.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undviker vissa personer eftersom du tröttnat på deras beteende. Mycket handlar om att du inte riktigt orkar med att de här kollegorna är så självupptagna. De frågar aldrig eller sällan några personliga frågor om dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är less på en person som försöker gör dig svartsjuk. Från din sida är det över, men hen tycks fortfarande hoppas på att det ska bli något mellan er. Under eftermiddagen passar du på att utveckla en idé från teori till praktik.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons