Onsdag 29/8

28 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir rolig och lärorik. Du umgås med en person som du gillar för att hen är både ödmjuk och intelligent. Ni samarbetar bra när det är mer fysiskt arbete. Teoretiska utmaningar tråkar ut dig och det gör att din kollega får dra det tyngsta lasset.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om olika val. Du måste bestämma dig för vad du vill, men du är väldigt tveksam. Egentligen handlar det om ett större val på sikt. Du vet inte ens om du vill vara kvar på din nuvarande arbetsplats eller om du vill byta miljö helt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns så mycket som du skulle kunna göra för en vän, men du orkar inte med hen och hens problem just nu. Hur gullig din vän än är så dränerar hen dig på energi varje gång ni ses och det är inte bra för någon av er.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som sällan blir riktigt arg, du bli mer sårad eller ledsen. Idag får du höra ett rykte som gör dig förvånad, ilsken och rädd på samma gång. Du inser att du kan vara på väg att förlora något som du uppskattar i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns gränser för vad en person kan säga och hur man kan bete sig på en arbetsplats. Idag är det en av dina kollegor som klampar på lite väl mycket och det resulterar i att hen sårar dig och några andra i förbifarten.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och lärorik dag där du får möjlighet att utvecklas inom flera olika områden. Under dagen hör du talas om en person som eventuellt ska börja på din arbetsplats. Du tycker det ska bli intressant att få in lit friskt blod i vardagen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en problematisk dag. Du har svårt att fokusera dig eftersom det finns annat som upptar dina tankar. Under dagen möter du en person som gör dig upprörd på ett eller annat sätt. Kvällen handlar om sport och om aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en väldigt målmedveten person som inte drar dig för lite knep för att lyckas. Idag manipulerar du en chef för att få lite mer frihet när det gäller vissa uppgifter. Du anser att det här är det bästa både för dig och för din arbetsplats. Kvällen blir underhållande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du försöker att röra om i grytan lite eftersom du tycker att det varit för lugnt och harmoniskt på din arbetsplats. Du vill ha lite drama och du är inte rädd för att själv starta några oskyldiga rykten.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att inte blir upprörd på en person som drar sig ur ert grupparbete. Du har haft det på känn ganska länge att din kollega inte är så pigg på den här typen av uppgifter. En annan kollega tar gärna hens plats när den blir ledig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte road av en väns humor just nu. Du tycker att den här personen är okänslig och att hen tar för stor plats. Även om du upplever din kollega som störande så orkar du inte ta itu med det problemet just nu. Det finns annat som du vill prioritera.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir aktiv och rolig. Du skrattar mycket åt en kollegas försök att vara teknisk. Hen är intelligent och envis, men har ofta tummen mitt i handen. Det slutar med att du har förbarmande över din kollega och hjälper hen med hens problem.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons