Fredag 31/8

31 aug, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns gränser för hur mycket du tolererar från dina chefer och idag når du din gräns. Du tycker inte att dina chefer förstår och kan sätta sig in i din problematik. Du måste vara rak i din kommunikation och förklara precis vad det är du upplever är fel.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du möjligheten att utvecklas ett steg till. Du känner dig tveksam eftersom du vet att det kommer att innebära mer jobb, men det ger också betydligt mer i plånboken och det tycker du är positivt. Kvällen bjuder på hemmamys med familjen eller själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt tålamod är inte det bästa just nu. Du har svårt att vara med vissa personer för att du tycker det är tröga. Det är främst några kollegor som du upplever som påfrestande och det gör att du blir irriterad i onödan på jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen upptäcker du att en vän har bytt inriktning eller arbetsuppgift. Det här var något som du inte räknat med och nu funderar du på om du själv ska göra samma sak. Under eftermiddagen ställs läget till sin spets och du måste göra ditt val.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som inte har några problem att vända dig till en chef för att snacka allvar. Du har alltid haft en självklar ledarroll vilket gör dig självsäker och bekväm med vem du än umgås med. Eftermiddagen bjuder på en intressant avslöjande.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här fredagen är du på ett riktigt gott humör. Du njuter av att kunna umgås med människor du tycker om och du njuter av att du inte hunnit tröttna på jobbet ännu efter semestern. Kvällen blir underhållande och sen.

Vågen 23/9-22/10

Idag vågar du säga ifrån till en person som du vanligtvis har väldigt mycket respekt för. Hen går för långt och du inser att det är dags att du markerar. Kvällen blir rolig och kan innehålla en liten flirt för tidigt födda Vågar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som kan vara väldigt charmig när du vill och det vill du idag. Du är glad, kvick i dina kommentarer och väldigt inställsam mot den person som du vill börja samarbeta med. Kvällen bjuder på en liten överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du få uppmärksamhet och du är beredd att gå långt för att få den. Ditt bästa verktyg är din charm och din humor, se bara till att inte dina skämt är på bekostnad av någon annan. Kvällen handlar om att bli besviken.

Stenbocken 22/12-19/1

Du verkar vara iväg större delen av dagen. Det blir en lång, men rolig och utvecklande fredag där du lär dig nya saker hela tiden. Den här dagen knyter du värdefulla kontakter och lyckas skapa band som kommer att vara i många år. Kvällen blir lagom social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara på resa eller på en kurs den här fredagen. Du avviker från det vanliga mönstret och det blir ett trevligt break i vardagen. Under dagen ser du eller hör något som gör dig väldigt stolt. Kvällen handlar om att vara aktiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite besviken på en person som inte dyker upp idag. Du hade hoppats på att träffa hen för det gör vardagen lite mer uthärdlig, men din kollega eller vän är bortrest eller sjuk. Du blir ovanligt grinig den här dagen och ingen i din omgivning förstår varför.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons