lördag 1/9

01 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR

 Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du ta ställning till ett problem som du har. Hur du löser det är mycket upp till i vilken dagsform du befinner dig. Om du mår bra och tänker positivt så kommer det här inte bli jobbigt, men är du inne i en negativ spiral kan det här problemet förvärra din dag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir aktiv från morgon till kväll, men den blir också väldigt trevlig. Du hinner med en hel del den här dagen och du lyckas även skämma bort dig själv en del. Under eftermiddagen är det vänner eller en ny bekantskap som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du skäms över något du sagt, men du är rädd att det är för sent att ta tillbaka. Det kan vara svårt att radera något som man sagt, men med en ursäkt kommer du i alla fall en bit på vägen. I övrigt en rolig och aktiv lördag.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en tät kommunikation med en vän och du poängterar hela tiden att det bara är din vän fast du innerst inne vet att hen betyder betydligt mer än så för dig. Du är i en situation som är komplicerad. Du vill inte förstöra er vänskap samtidigt som du vill utveckla er relation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att göra många och täta val. Du är aktiv just nu oavsett om du jobbar eller är ledig. Under dagen får du höra ett rykte som både fascinerar och skämmer dig lite. Du inser att du måste börja vara mer tydlig med hur du tänker i vissa situationer.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen innebär en positiv förändring för dig. Solen gynnar ditt tecken just nu och ger sig en massa extra energi att klara av saker som du i vanliga fall skjuter upp eller helt försöker sopa under mattan. Kvällen handlar om vänner och om kärleken.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte rädd att dela med dig av dina erfarenheter. Det finns något väldigt oskyldigt och naivt över ditt tecken just nu. Du inser inte när du blir utnyttjad utan du finns där och ställer upp för vänner som aldrig gör detsamma för dig. Kvällen blir mysig och familjär.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte den som undviker en utmaning så därför tycker du det är kul med dagens aktiviteter. Du får möjlighet att visa vad du går för samtidigt som du får möjlighet att se vad alla andra kan prestera. Kvällen blir rolig, med många skratt och mycket god mat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag känner du dig dumpad av en vän och det gör dig grinig. Du vet att hen har en helt godkänd förklaring till varför ni inte kan ses, men det kan inte förändra det fakta att du känner dig en smula bortprioriterad. Kvällen blir lugn och skön.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir det en lång dag och det är fokus som gäller. Du tycker att det du gör är kul och därför kan du stå ut med långa pauser och mycket nerver. Under dagen får du återigen bekräftat att du håller på med rätt sak och att du utvecklas mer och mer för varje dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du ovanligt stolt. Antingen har du presterat över det vanliga eller så är det en vän som gör bra ifrån sig. Det blir en fantastiskt rolig och utvecklande dag. Under den här lördagen passar du på att knyta en hel del värdefulla kontakter.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du det lugnt. Det har varit mycket den här veckan och nu behöver du få chansen att vila upp dig ordentligt. Under dagen möter du en eller flera personer som imponerar på dig med sina kunskaper i en sport eller hobby som du har.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons