Söndag 2/9

02 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det är ingen idé att bli irriterad på en arbetsuppgift som till viss del måste utföras på din fritid. Det här är något som du måste göra. Ju fortare du tar tag och klarar av den ju fortare kan du ägna dagen åt något kul istället.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar mycket om naturen, att vila sig och att njuta av den förestående hösten. Höst och vår är framförallt dina årstider så är vädret det rätta så är du gärna utomhus den här härliga söndagen. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en envis person när du har ett mål att uppnå och det har du just nu. Du tänker inte ge dig trots att din vän inte riktigt är så entusiastisk som du hade hoppats att hen skulle vara. Du vet hur du ska bryta en negativ spiral och förvandla den till något positivt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte en lätt person att ha att göra med, samtidigt så är du både charmig, rolig och väldigt omtänksam när du väl vill. Idag visar du upp dina finaste sidor för din vän och då är det svårt att inte bli charmerad av dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns saker som du vet att du borde hålla dig borta ifrån, men som du ändå är frestad att testa. Idag ställs du inför ett sådant dilemma. Du vet att det inte är rätt tillfälle att kasta sig ut i den här typen av äventyr, samtidigt kan du inte låta bli att tänja lite på gränserna.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt bestämd och det är du idag. Din envishet gynnar dig och du får som du vill trots gediget motstånd från din familj eller en vän. Här är det inte manipulation som gäller, du ger dig bara inte innan du får som du vill.

Vågen 23/9-22/10

Du får inte bli upprörd om du inte blir bjuden till en fest, middag eller sammankomst. Det handlar om andra faktorer än dig som person. Ibland måste man inse att det inte är rätt tillfälle och att det kommer fler chanser. På kvällen finns det möjlighet till att träffa en vän som du inte sett på länge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du utnyttjar en godtrogen vän idag och det ger dig lite dåligt samvete samtidigt som du vet att det här är din enda chans att få som du vill i ett visst sammanhang. Försök att kompensera din vän vid ett senare tillfälle.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att visa respekt för dem du bryr dig om. Det finns många nära vänner i ditt liv och ibland har du inte riktigt tid eller ork att ta hand om dem. Idag får du möjligheten att slå två flugor i en smäll. Att överraska ett par vänner samtidigt som du själv har riktigt kul.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du trött efter en lång helg och när du inte är upptagen med ett projekt så passar du på att vila. Du sover en hel del den här dagen och du tillåter dig att njuta när du väl är ledig. Lite roligt skvaller får dig att må extra bra den här söndagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte en person som vill skryta, men idag så känner du att det är dags att visa vad du går för. Du är väldigt tävlingsinriktad mellan varven och idag är det något som triggar igång den där tävlingsinstinkten hos dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag njuter du av lite lugn och ro. Det blir en skön söndag där fokus ligger på att bara vara. En hobby kan pigga upp eftermiddagen. En gammal flamma tar kontakt med dig och vill återuppta er romans, men du känner att du är klar på den fronten.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons