Måndag 3/9

03 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen slår du dig samman med några personer som du inte brukar umgås med så mycket nu för tiden men som du ändå räknar som dina vänner. Det blir en rolig dag full av skratt, upptåg och en hel del bus. Din barnsliga sida kommer fram den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte den som ger upp bara för att du stöter på ett mindre problem. Idag så råkar du ut för något som gör dig irriterad, men du vänder det till något riktigt positivt istället. Det blir en bra måndag till slut

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har massor av humor och charm och den förstärks av Venus påverkan på ditt tecken. Idag lyckas du linda en rätt så svårflirtad person kring ditt lillfinger. Ingen kan motstå dig när du är på det här humöret.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du svartsjuk fast du vet att det inte är befogat. När Månen är stark i ditt tecken så kan dina känslor ta överhand och då kan små saker orsaka stora problem. Eftersom du är så osäker på den här relationen som du har så blir du svartsjuk utan anledning och det gör dig irriterad på dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du måste vara förnuftig och inte bli irriterad på hela situationen. Du har själv agerat på ett sätt som kanske inte är så föredömligt och nu får du helt enkelt ta konsekvenserna av ditt beteende. I övrigt en kreativ och rolig måndag.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där en kollega gör en helomvändning i en viss fråga. Från att ha varit väldigt negativ blir hen den som driver på det här beslutet. Du är lite förundrad över hur en person kan gå från svart till vitt så fort.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du förlorar ett vad idag, men det kanske är en risk som du är villig att ta med tanke på vad du kan vinna. Ibland så förändras förutsättningarna och då är det smart att anpassa sig, något du gör idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill så mycket mer än du visar just nu. Det finns en passion och en eld inom dig, men på ytan är du sval och oberörd. Idag får du möjligheten att öppna upp dig lite och visa mer av ditt passionerade inre. Ta den här chansen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gillar att stå centrum för all uppmärksamhet och idag så ser du till att vara den sockerbit ditt alla dras. Du är charmig, rolig och väldigt flirtig. En kollega har tröttnat lite på att du alltid är i centrum och hen drar sig undan dig idag vilket sårar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du trött och grinig, men ändå finns det en person som kan få dig att le. Hen vet precis vilka knappar hen ska trycka på för att locka fram det där leende hos dig. Tack vare din vän tar du dig igenom en lång dag. Kvällen bjuder på en hel del aktiviteter.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket att göra idag och det gäller att du är fokuserad och inte sväva ut för mycket i dina planer. Som Vattuman kan du ibland bli mer av en visionär än en person som planerar praktiskt. Kvällen handlar om att lyssna på en släkting eller vän som har ett dilemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag går du in för att irritera en person som du egentligen tycker om. Hen gör dig arg för att hen inte förstår hur mycket hen betyder för dig. Ibland kan du övertolka signaler som människor sänder ut. Nu när Månen har den position som den har så blir du mer känslig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons