Tisdag 4/9

03 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det här är en viktig dag för din del. Du ska fatta ett svårt beslut och du väntar så länge du kan med att bestämma dig. För dig handlar det till stor del om du saknar viss information som du skulle vilja ha tillgång till.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön tisdag där fokus ligger på familjen. Du tillbringar dagen med att inte göra så mycket annat än att vara trevlig. Under eftermiddagen påbörjar du ett nytt uppdrag som du har fått. Du vill ligga steget före.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här tisdagen tar du ställning till ett problem som du har. Du har länge sopat det här problemet framför dig, men nu har du kommit till en punkt då du måste lösa det eller låta det förstöra för dig. Du väljer att ta tag i ditt dilemma innan det är för sent.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kretsar tanke kring en person som gör dig frustrerad. Ena dagen tycker du att ni kommer bra överens och att du vet vart ni har varandra medan nu i fredags så förstår du dig inte alls på de signaler som din vän sänder ut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska säker på vad du vill göra, men du är inte lika säker på hur du ska lägga fram den här tanken inför den övriga familjen. Du vet att du kommer att få en hel del mothugg när det gäller dina planer och det orkar du inte med just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt mån om att få alla att trivas idag. För dig är det skönt att kunna slappna av och bara vara i nuet, Familjen är i fokus idag. Det kan vara en middag tillsammans eller en släktträff.

Vågen 23/9-22/10

Oroa dig inte så mycket över saker som du ändå inte kan påverka. Ibland måste du acceptera att livet faktiskt går vidare trots att det inträffar dramatiska händelser i vardagen. Du håller just nu på att återhämta dig från något personligt som har hänt och den läkningsprocessen måste få ta tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intensiv och händelserik, i alla fall så länge du orkar hänga med. Du mår sämre än igår men du vägrar fortfarande att erkänna för dig själv att du skulle må bra av en heldag i sängen. Kvällen handlar om ett ekonomiskt beslut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som blir rastlös på hösten och då kan du nästan frammana intriger omkring dig bara för att få något att hända. Nu har du gått ett steg för långt och det vet du om. Frågan är om du kan backa och be om ursäkt för ditt övertramp.

Stenbocken 22/12-19/1

Om du bara får möjlighet att sova ut ordentligt den här söndagen så kan det bli en av dina bästa dagar på länge. Du träffar personer som du tycker om, du äter gott och framför allt har du tid över att bara ta det lugnt och vara.

Vattumannen 20/1-18/2

Det brinner i knutarna när det gäller något som du måste avsluta och det vet du om. Ditt största bekymmer är att du känner att du inte har alla fakta för att kunna avsluta på det sätt som du vill. Du blir frustrerad.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du dig tid att prata med en person som du vill säga en hel del, men du vet inte hur du ska påbörja den här konversationen. Idag känns allt rätt och du tar mod till dig att visa vad du känner och vart du stå i er relation.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons