Torsdag 6/9

05 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du säger ingenting när du får höra ett rykte, men du är ganska övertygad om att det är osant. På eftermiddagen så får du dina misstankar bekräftade. Det är en person som är missnöjd med jobbet som sprider falsk information.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att vara alert och hänga med i svängarna. Det händer så mycket just nu att det är lätt att missa viktiga saker. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa en person du bryr dig om lite extra omtanke.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en tuff dag där får kämpa ordentligt om du ska hinna med. Mycket handlar om en sen start för din del och då blir det svårt att komma ikapp. Under dagen får du möjligheten att visa upp en unik talang som du har.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen kretsar kring kärleken och din vilja att komma en person riktigt nära. Du har tvekat länge eftersom du har varit rädd, men idag så släpper du på alla barriärer. Det får antingen bära eller brista.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dig friheter idag, något som en kollega inte alls uppskattar. Hen anser att du får göra lite som du vill medan övriga har betydligt striktare tyglar. Kanske är det så att du är friare i dina uppgifter men du vet att det beror på att du bevisat att du går att lita på.

Jungfru 23/8-22/9

Mycket som du ska ta tag i dag kräver fantasi och intuition. Det här är inte dina starkaste sidor så du blir lite irriterad när uppgifterna är så flummigt utformade. Du vill ha strikta ramar och tydliga regler så du vet hur du ska förhålla dig till ett visst uppdrag.

Vågen 23/9-22/10

Du backar ofta från uppgifter som du tycker är för enkla. För dig är det roligare med en utmaning, men du inser snart att det finnas andra som tycker lika dant. Tyvärr kan inte alla strunta i rutinerna, då blir det inget gjort så du blir tvungen att bita i det sura äpplet och föregå med gott exempel.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det finns något vilt och fritt över ditt tecken idag. Du älskar hösten och höstens friskhet. Har du möjlighet så smiter du tidigare från jobbet bara för att få njuta lite av att vara utomhus. En överraskande nyhet förgyller kvällen.

Skytten 22/11-21/12

Det finns ingen tvekan i ditt tecken just nu. Du vet vad du vill och du är villig att offra mycket för att nå dina mål. Idag markerar du igen vad det är som är ditt intresseområde så att ingen annan kommer dit och tar det i anspråk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött på alla intriger och alla utspel. Du vill visa att du är målmedveten och att du förtjänar det förtroende som du fått, men det finns en som hela tiden motarbetar dig. Hen tycker du får för mycket förmåner.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här torsdagen förbereder du en intervju eller någon form av ansökan. Oavsett om du verkligen funderar på att byta jobb eller bara leker med tanken så vill du vara beredd när rätt möjlighet kommer fram.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som sällan säger ifrån på skarpen, men idag blir du trött på en väns intrigerande. Du markerar mot hen och säger att personen ifråga går för långt. Det är inte ofta du är riddaren i skinande rustning, men idag försvarar du en person som du har kommit att tycka mycket om.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons