Lördag 8/9

08 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att ta det lugnt och vila upp dig. Efter en stressig vecka behöver du få möjlighet både att sova ut och att komma ikapp rent mentalt. En utmaning under eftermiddagen får dig att piggna till.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv dag som är blandad med nöjen och måsten. När du klarat av alla måsten så blir kvällen social och trevlig. Du får höra skvaller och du får möjligheten att umgås med människor som du kanske inte träffar så ofta som du skulle vilja göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv dag där du sätter dina privata intressen i första rummet. Både vänner och familj får stå tillbaka för att du ska kunna ägna dagen åt en hobby. Kvällen handlar om att förmedla en tanke som du har.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och intensiv lördag där fysisk aktivitet och hemmamys avlöser varandra, Du vill gärna gå ut på kvällen men de flesta av dina vänner verkar vara trötta och föredrar att stanna hemma. Ett sms lyser upp den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inga hinder för dig att verkställa de planer som du har. Det enda hindret är en viss tvekan hos dig själv. Du undrar om det verkligen kommer att vara värt allt arbete som du lägger ned för att få den här planen att lyckas.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig och omväxlande. Du har många aktiviteter inplanerade och det gör att dagen går fort, Tyvärr hinner du inte vila upp dig lika mycket som du skulle behöva. Det kan till och med hända att du är tröttare efter än före helgen.

Vågen 23/9-22/10

Idag satsar du på att umgås med vänner och att ägna dig åt en hobby. Det blir en stillsam men trevlig lördag där fokus ligger på att vara i nuet och att inte planera så mycket för framtiden. På kvällen möter du en person som du inte sett på länge.

Skorpionen 23/10-21-11

Det ingår inte i dina planer att du ska bli sjuk just nu så därför ignorerar du kroppens alla varningssignaler. Istället för att dra ned på tempot så höjer du det ytterligare och det blir inte så bra. Räkna med att du kan bli sängliggande i nästa vecka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är mån om att synas och höras idag. Du vill få uppmärksamhet och du tar till alla knep för att få det. Under lördagen får du höra ett rykte som bekymrar dig lite. Du vet inte hur du ska ta ställning till det här problemet.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir trevlig. Du har några projekt från veckan som du måste avsluta under dagen. Dagen handlar mycket om barn och om att plocka fram sin barnsliga sida. Kvällen kan bjuda på en trevlig flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som tackar nej till ett bra erbjudande så därför är det inte förvånande om du faktiskt överväger ett nytt arbete trots att det kan vara lite osäkrare än ditt gamla. I det här fallet är fördelarna fler än nackdelarna. Kvällen blir trevlig och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du erkänner att du gillar smicker och uppmärksamhet, men du har svårt att känna för en viss person på samma sätt som du gjort tidigare. Något av den kemi som funnits mellan er har försvunnit och du vet inte hur du ska reparera skadan.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons