Måndag 10/9

10 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen så får du pröva på att vara i centrum för många personers uppmärksamhet. Du har gjort något som du är stolt över och du tycker att det är kul att det blir så uppskattat. Under eftermiddagen är det sport eller träning som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen är ovanligt seg. Du har svårt att komma igång efter veckan som varit. Som tur är får du en spännande uppgift att sätta tänderna i och det hjälper dig att hålla tempot den här dagen. En liten flirt under eftermiddagen/kvällen får dig att känna dig attraktiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag avviker du från ditt vanliga mönster och det är bra med omväxling. Du känner att vardagen har stagnerat och att du behöver något som kickar igång den här hösten. Nya uppgifter och fler bollar i luften får dig att bli mer alert igen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du tag i några av de problem som du har i ditt liv. Som alltid för dig kretsar mycket av dina tankar kring relationer både dem du har och dem du drömmer om att få. När det gäller en kollega så vill du komma hen närmare, men just nu har du svårt att ta första steget.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inspireras av starka människor just nu. För dig så framstår styrkan i att klara sig på egen hand mycket mer tilltalande än alla former av gruppsamverkan. Tänk på att lejon är flockdjur och trivs bäst i grupp även om du har visionen av dig själv som ensamvarg just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara exakt, något som passar dig. Du gillar att saker är prydliga oavsett om det gäller praktiskt arbete eller att jobba med text och siffror. Just nu får du extra energi från Solen och den spär på dina ambitioner på jobbet ännu mer. Du vill verkligen visa vad du går för.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är ditt privatliv ganska komplicerat. På ytan är allt bra. Du har många vänner och du har ett arbete som du trivs med, men under den polerade fasaden känner du dig vilsen. Du vet att det fattas en viktig pusselbit i ditt liv, men du vet inte riktigt vad det är du saknar.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det finns mycket att ta tag i i ditt liv just nu. Du gillar att vara aktiv och du trivs med utmaningar, både privat och på jobbet. Just nu så finns det mycket roliga nya arbetsuppgifter att lära sig och det håller dig skärpt på dagarna fast du får för lite sömn på nätterna.

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du beter dig lite barnsligt, men du kan inte hjälpa att du är lite avundsjuk på en person som tycks få alla förmåner just nu. Om du tänker efter så kommer du att inse att den här personen offrar mer än någon annan och hen jobbar hårdare än både du och många av dina kollegor.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen känner du dig ovanligt pigg och utvilad. Du har äntligen hittat tillbaka till vardagen igen och du slipper den där förlamande tröttheten på mornar och eftermiddagar som förföljt dig ett tag nu. Det blir en härlig måndag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du trivs bra med dig själv och ditt liv just nu även om du inte skulle ha något emot att byta lite inriktning på jobbet. Du får en möjlighet att välja något nytt den här veckan, frågan är om du tycker det är rätt tillfälle att hoppa på den här typen av utmaning.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du se till att få till ett samarbete med en person som många vill ha som partner. Hen är snabbtänkt, noggrann och ambitiös vilket passar dig bra eftersom du själv vill visa vad du går för inför dina chefer. Eftermiddagen handlar om träning av något slag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons