Tisdag 11/9

10 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket att fundera över när du får ett frestande erbjudande idag. Du vet att du inte kan ta det här erbjudandet just nu, samtidigt så kan du inte låta bli att leka med tanken att ändå göra det. Du är väldigt kluven.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och inspirerande tisdag där du lyckas få fart på flera personer som oftast är ganska slöa. Du har ett sätt som får dem att le och som får dem att vilja jobba hårdare. Kvällen bjuder på en tankeställare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett väldigt gott humör den här tisdagen. Det finns massor av idéer i ditt tecken och de flesta bli väl mottagna av dina kollegor. Under dagen får du möjlighet att påbörja en utbildning eller något liknande. Det här ger dig en chans att växa inom ditt yrke.

Kräftan 21/6-22/7

Du har chansen att göra en person som du tycker om riktigt glad idag. Din totala insats kräver väldigt lite, men för din vän betyder din gest enormt mycket. Kvällen blir rolig och lite busig. Du får möjligheten att släppa loss rejält.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns många saker som kan gå snett under förmiddagen så det gäller att ha is i magen för din del. Om du bara vågar satsa så kommer du antagligen nå dina mål. På eftermiddagen har du ett givande samtal med en av dina chefer.

Jungfru 23/8-22/9

Du backar i en diskussion och det är på sätt och vis bra. Du vet att du antagligen kan få som du vill om du insisterar, men dina planer är långsiktiga så du avstår den här vinsten för att kunna ha en igen det vid ett senare tillfälle.

Vågen 23/9-22/10

Det blir mycket tjafs kring små saker idag och du känner att du börjar bli irriterad på en kollega som ska ha rätt till varje pris. Hen förstör i gruppen med sin envishet och hen skapar dålig stämning. Kvällen handlar om vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte på humör för att göra tråkiga saker idag utan försöker lämpa över de uppgifterna på en kollega som är alldeles för snäll för att säga nej.  Du tänker att du ger tillbaka vid ett annat tillfälle då din kollega är less, men du har mer energi. Kvällen blir riktigt rolig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du det lugnt. Du vägrar att stressa trots att du ligger efter med flera uppgifter och en kollega är ganska irriterad på dig för din ojämna insats. Under eftermiddagen försöker du fresta n vän med en idé som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som kan vara väldigt svårcharmad, men idag så kan du inte låta bli at tycka om en kollega som både är charmig, bjuder till och dessutom har humor. Hen förstår sig på dig på ett väldigt speciellt sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ett vattentät alibi när en chef anklagar dig för något som du inte gjort. Du misstänker till och med att det är din chef som har gjort fel och nu försöker hen att skylla på någon annan. Kvällen blir intressant. Du får ett spännande uppdrag.

Fiskarna 19/2-20/3

Solen gör dig mer framåt och på ett bättre humör. Du trivs med livet och du charmar de flesta du möter. Genom att kombinera intelligens, men värme och humor så kan du linda de flesta kring dina fingrar. Kvällen blir aktiv och rolig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons