Onsdag 12/9

11 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du får vara med och bestämma inom ett område på ditt arbete och det tycker du både är utvecklande och intressant. Du är smickrad över att dina chefer vänder sig till dig för att höra din åsikt och att de uppskattar det du har att säga.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen handlar om lugn och ro. Du har länge haft problem med konflikter på jobbet men nu kommer du in i en mer balanserad miljö där du får utrymme at hitta inspiration och glädje. En ny kollega får dig att slappna av på ett sätt som du inte gjort tidigare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte rädd för att vara tongivande i viktiga sammanhang. Idag får du möjligheten att visa att dina idéer både är bra och genomförbara inom en snar framtid. Kvällen bjuder på en del fysiska utmaningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en romantiker och du dagdrömmer gärna om den perfekta kärleken. Se bara upp så att du inte drömmer bort dina chanser med en person som du verkligen tycker om. Ingen kan vara perfekt rakt igenom så det kanske är på tiden att du sänker kraven en smula.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Som Lejon så samlar du energi  rent fysiskt i Solen och de senaste månaderna har du fått en bank av extra energi som du kan börja ta fram när dagarna blir kortare och vädret sämre. Ett skvaller på jobbet oroar dig en hel del idag.

Jungfru 23/8-22/9

Ekonomi och pengar är grundläggande för att du ska kunna genomför en plan som du har. Du måste vara driven, särskilt nu i början annars kommer du missa flera bra möjligheter att investera så att dina pengar växer.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och intressant onsdag där fortbildning är i fokus.  Du får möjligheten att repetera mycket som du redan lärt dig men du får också möjligheten att utvecklas inom nya områden. Ett skvaller om en kollega får dig att lyfta lite på ögonbrynen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir inget bestämt idag trots att du försöker driva igenom ett beslut. Du är en tuff förhandlare men din motpart är inte mogen för den här typen av avgörande och då är det svårt att få igenom ett beslut. Kvällen blir sportig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns mycket i ditt liv som du är så där nöjd med just nu. Du tycker att det inte fungerar så som du hoppats den här hösten. En del personliga konflikter har drivit dig och en vän ifrån varandra. Trots att ni bestämt er för att gå vidare så är ni inte lika öppna mot varandra som tidigare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är envis och du viker inte en tum i en debatt på jobbet idag. Det handlar inte om att ha rätt, det handlar främst om att bevisa vad du står för. En beundrare ger dig en fin komplimang och du blir väldigt smickrad. Kvällen kan bjuda på en kort men romantisk dejt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undviker ett allvarligt samtalsämne eftersom du inte är riktigt mogen att ta dig an det här problemet. Du känner att du behöver tid för att kunna vänja dig vid tanken på förändring även om det kommer att innebär något positivt för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en person som du börjar tycka mer och mer om. Hens blyghet i vissa sammanhang tilltalar dig för då kan du känna dig som den drivande och modiga parten i er relation. Idag lyckas du övertyga hen om att träffas så att ni kan lära känna varandra lite närmare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons