Torsdag 13/9

13 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att blunda hårt och önska sig något. Du kommer att upptäcka att du är väldigt nära dina drömmar den här dagen.  Under eftermiddagen får du goda nyheter som du värnar om.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen kommer en person fram till dig och frågar rakt ut om hen kan få samarbeta med dig. Du blir både förvånad och smickrad eftersom du inte anade att den här personen tycker att det är kul att jobba ihop med just dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tävlar du om en chef uppmärksamhet med en kollega. Ni vill båda imponera på den här personen av någon anledning som kan främja era karriärer. Du är ute efter att få gå en kurs eller få lite nya arbetsuppgifter.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns få personer som förstår sig på dig så mycket som en viss vän. Hen tycks inte bara kunna läsa dina humörsvängningar utan hen vet också vad hen ska göra för att få dig att må bra. På kvällen börjar du planera inför helgen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att svälja sin stolthet och våga fråga en person som ni ska ses. Oavsett om det är en vän eller en person som du hoppas på ska bli mer än en vän så måste det vara du som frågar för hen är lite för blyg.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och varierande torsdag där du lägger mycket fokus på den kvalitet som du levererar. För dig handlar det om att vara stolt över det du gör snarare än att imponera på dina chefer även om det får den effekten också.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen genomgår du en utbildning av något slag. Det blir en rolig och utvecklande dag där du lära dig nya saker hela tiden. På eftermiddagen samarbetar du med en ny kollega som du klickar bra med.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt osäker på mycket i ditt liv. Du känner dig förvirrad och vänder dig till en vän för att få råd. Du har ofta litat till den här personens logik och hens lite pragmatiska uppfattning om världen och livet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du göra någon svartsjuk genom att flirta med någon annan. Det går bra så till vida att din flirt blir väldigt smickrad och intresserad, men personen som du vill få svartsjuk märker det inte ens. Inse att det är över mellan er två.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en hemlighet som både får dig att känna dig levande och som får dig att skämmas en smula. Det handlar om någon som du börjat umgås med, men som är något av tabu för dig. Det kan vara en väns ex, en väns släkting, en kollega eller kanske ditt eget ex.

Vattumannen 20/1-18/2

Du går mot strömmen just nu och det trivs du med. Du gillar att vara oberäknelig och kunna fatta beslut som väcker uppmärksamhet. Idag stöttar du en nära vän som håller på att hamna i klistret tack vare att hen är så oförsiktig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lever mycket genom dina känslor just nu, och det trivs du med. Även om du skulle behöva koppla bort kärlek och passion för att fokusera mer på jobbet så kan du inte det. Just nu är det just kärlek och romantik som upptar dina tankar, ständigt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons