Fredag 14/9

13 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om fest för din del. Du tycker det är kul att hänga med vänner och du får just nu mycket beundran av det motsatta könet vilket du också tycker är kul. Oavsett om du är singel eller upptagen så gillar du att bli uppskattad och uppvaktad.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen hjälper du en vän, kollega eller släkting att göra sig fin inför en fest eller dejt. Själv föredrar du en kväll hemma med mys och god mat framför en lång och glittrande fest. Har du möjlighet så unnar du dig lite extra gott den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lång fredag där du måste göra om saker bara för att du slarvar. Dina tankar är inte riktigt med dig den här dagen. Du tänker snarare på vad som kommer hända efter du slutat jobba. Kvällen blir precis det du önskar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är sällan på så strålande humör som du är idag. Något inträffar under dagen som du hoppats på, men som du inte riktigt vågat drömma om. Eftermiddagen blir mysig och familjär. Kvällen handlar om fest eller middag, med lite inslag av en flirt eller romantik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är kanske inte så modig som du vill verka, men ibland måste man chansa för att vinna och så är fallet just nu. Som singel är ni många som uppmärksammar den person som du är intresserad av och om du inte ser upp kommer hen att svepas med av någon annan.

Jungfru 23/8-22/9

Du älskar hösten eftersom skiten i bostaden inte syns lika mycket, du kan tända massor av ljus och krypa med under en filt och bara mysa. Ikväll handlar det främst om hög mysfaktor, antingen själv eller med en vän. Du njuter av god mat och att bara ta det lugnt.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du inga risker. Du vill vara ärlig och våga säga vad du tycker i ett ganska offentligt sammanhang. Du är rädd att dina åsikter kommer att komma bort om du inte står upp för dem idag. Kvällen bjuder på drama och en hel del överraskningar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som gillar att jaga, men när det väl kommer till kritan kan du bli lite blyg och inte riktigt veta om du ska våga. Försök, du kommer att vara glad att du klev ut utanför din bekvämlighetszon idag och vågade chansa lite mer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen får du träffa en person som varit bortrest ett tag och du känner att du verkligen har saknat hen. Ni passar bra ihop och du har lätt för att dela dina tankar med den här personen. Kvällen bjuder på en oväntad vändning.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du en förfrågan som du både väntat på, trängt bort och som du tycker är lite läskig. Det handlar om att träffa en person som du är attraherad av utanför den vanliga miljön. Om du våga chansa kommer du bli positivt överraskad.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag gör du något som ingen förväntat sig av dig och du blir nästan stolt över din egen våghalsighet. Du bestämmer dig för att t plats i ett sammanhang där du vanligtvis brukar hålla dig lite i bakgrunden.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det lite av allt eller inget som gäller. Du vill verkligen träffa en person, men hen tycks ofta ha undanflykter när ni ska ses. Det handlar om att hen är lite blyg och rädd att inte leva upp till dina förväntningar. Idag lyckas du locka med din vän och kvällen blir riktig härlig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons