Lördag 15/9

15 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som gärna tar det lugnt under dina lediga helger, i all fall på morgonen. För dig är höjden av lyx att kunna sova ut ordentligt och sedan unna sig en god frukost eller brunch. Kvällen handlar om att vara med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen inleds lugnt och kanske lite kulturellt. Du umgås med en vän eller släkting och ni går antingen på ett museum, en utställning eller kanske en matiné tillsammans. Kvällen blir rolig, lagom krävande och väldigt informationsrik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite sur på en vän för att hen har missat att informera dig om det senaste, riktigt smarriga skvallret. Du trodde du kunde lita på din vän i de här sammanhangen, men hen har svårt att se vad det är som är så kul med den här typen av information.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du lite missnöjd. Du ångrar att du sa nej till en dejt, eller att umgås med en vän för att du inte kände dig redo. Nu vet du inte hur du ska kunna närma dig den här personen igen utan att erkänna att du gjort ett misstag. Svälj stoltheten, det vinner du på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara väldigt karismatisk när du vill och just nu har du mycket Sol i ditt tecken vilket gör dig extra attraktiv. Som singel ska du passa på och ge dig ut för att träffa någon de närmaste veckorna. Oavsett vem du blir förälskad i så kommer hen inte ha en chans om du kör din charmoffensiv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att inte bli irriterad på en släkting för att hen har gjort ett misstag. Du borde veta vid det här laget att alla kan göra fel och att du lika gärna skulle kunna göra samma misstag som hen just har begått.

Vågen 23/9-22/10

Du stressar upp dig i onödan den här lördagen. Inget är så kritiskt som du tror att det är. Slappna av och njut av den här dagen istället. Du kan fokusera på dina bekymmer på måndag istället. En vän föreslår någon kul aktivitet den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en del personer som du mer än gärna skär bort från din umgängeskrets. De har blivit kvar av gammal vana snarare än att de personerna tillför dig något. Nu tänker du ta tag i ditt liv och bara börja umgås med människor som ger dig något i utbyte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland har du lite övertro till din egen charm. Idag är ett sådant tillfälle då du inte märker den rätta anledningen till varför en person umgås med dig. Även om hen uppskattar att vara med dig är det någon annan hen egentligen vill lära känna.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag satsar du på att glömma bort ditt komplicerade liv för en stund och njuta av nuet. Det kan vara tillsammans med familjen eller med några vänner. Det blir en trevlig och givande lördag. På kvällen är du flirtig och du får många fina komplimanger.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar både om att vara ute och inne på samma gång. Du satsar hårt på ett fritidsintresse under större delen av dagen, men när kvällen kommer så är det kompisar eller familjen som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du väldigt glad. Du känner att du kommit den person du tycker om betydligt närmare. Ni har börjat öppna upp er för varandra och den typen av ärlighet tycker du är grundläggande i ett förhållande oavsett om det gäller kärlek eller vänskap.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons