Söndag 16/9

16 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att vara ärlig mot en släkting som ställer dig mot väggen. Hen vill bara ditt bästa även om hen kan vara hopplös mellan varven. Försök att inte bli irriterad utan att förstå att hen är ute efter att hjälpa dig.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det väldigt lugnt den här söndagen. Mycket tankar snurrar i huvudet och du sorterar dem bäst om du har något för händerna så som städning, bakning eller matlagning. På eftermiddagen får du nyheter som gör dig glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara väldigt kaxig mellan varven och just nu är du inne i en sådan period då du har stark tilltro till din egen förmåga. Mars ger dig både energi och självförtroende. Idag få du ett erbjudande som du inte kan motstå.

Kräftan 21/6-22/7

Den här söndagen handlar om att visa vem du är i ett sportigt eller fysiskt sammanhang. Du presterar bra och du blir glad för den positiva respons som du får från vänner eller lagkamrater. Kvällen handlar om balans och om att komma ikapp med saker som du hamnat efter med i veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är orolig att du gör fel idag om du kontaktar en person för at ni ska ses. Du vill inte verka påflugen samtidigt som du inte kan sluta tänka på hen.  Kanske är det bättre att du följer ditt hjärta än att försöka hantera känslor med logik. Det fungerar sällan.

Jungfru 23/8-22/9

Du strular till det rejält när du försöker att rädda upp en situation. Du har pratat bredvid mun, och nu vill du försöka släta över och låtsas som om du inget sagt. Det blir bara värre när du försöker rätta till det här felet eftersom det blir mer uppenbart att du vill dölja något.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt lågmäld idag, men det beror inte på att du är på dåligt humör utan att du behöver tid att fundera över livet, arbetet och kärleken i synnerhet. Just nu har du kommit fram till ett vägval där mycket står på spel.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du tag i olika projekt som du aldrig hinner med på vardagen. Du känner dig både kreativ och nyttig på samma gång. Under sen eftermiddag bestämmer du dig för att belöna dig själv för att du varit så nyttig den här dagen. Det kan bli lite hemma SPA, en god middag eller ett impulsköp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är otydlig med vad du känner och det beror på att du inte själv riktigt vet. Du kan inte bestämma dig för vad det är du vill och då är det svårt att förmedla dina tankar till någon annan. Idag målar du in dig i ett hörn som du kan ha svårt att dig ur.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig rastlös, nervös och osäker idag och det tränger du undan genom att ägna dagen åt en fysisk hobby där du måste fokusera på det praktiska och då kan du tränga undan alla tanker. På kvällen inser du att du måste ventilera dina känslor och funderingar med en vän. Efter det här snacket känns allt bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du planera inför framtiden, men det finns för många olika faktorer som gör det svårt för dig att bestämma dig. Dels måste din familj vara med på noterna och dels måste du vara säker själv. När du väl tagit det här steget finns ingen återvändo.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ägnar du dagen åt att förbereda veckan och åt en hobby. Du vill gärna visa vad du går för på jobbet och det kräver ett visst mått av hemmaarbete vilket du inte har något emot. En vän har något att berätta som chockerar dig en smula.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons