Måndag 17/9

17 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns en del att ta tag i den här måndagen, men du känner dig inte riktigt pigg så inget går så fort som du skulle önska. Under dagen får du möjligheten att utarbeta ett projekt tillsammans med en kollega som inte jobbar så mycket med dig i vanliga fall.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att utmana dig själv och att tänja gränser. Du har ett projekt som du vill genomföra, men du funderar lite på hur du ska hitta tiden och orken att hålla kvaliteten uppe, inte bara nu i början utan jämt.

Tvillingarna 21/5-20/6

En bekant kommer med en underlig anklagelse idag. Du har ingen aning om vart hen har fått sin information ifrån, men någon verkar vara ute efter att fälla krokben på dig. Här gäller det att gräva ordentligt och hitta källan till skvallret.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du lite svårt att fokusera på jobbet. Du dagdrömmer en hel del och ibland kan din frånvarande blick skapa en viss irritation hos dina kollegor. Som tur är har du den typen av personlighet som man sällan är arg på länge. Kvällen blir händelserik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på hugget. Du har en känsla av att du hela tiden missar de bästa godbitarna, men du vet inte varför. När det gäller grupparbeten så får du alltid de sämsta medarbetarna i din grupp och det slutar med att du får göra det mesta av jobbet själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du väljer att inte säga någonting trots att du misstänker att din vän ljuger för dig. Det handlar främst om att du inte har bevis utan bara en magkänsla och som den logiska Jungfru du är så vet du att det funkar inte att ställa någon mot väggen utan att ha en massa fakta på hand.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara väldigt social och trevlig när du vill och det gör dig till en omtyckt vän. Idag tar du extra ansvar för ett projekt på jobbet och ser till att hålla det i topptrim. Kvällen bjuder på rolig aktivitet och en hel del rörelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Du funderar över något som en kollega slängde ur sig i förbifarten. Du har en känsla av att hen inte sa allt hen visste utan bara slängde fram en munsbit för att se om du skulle hugga. Hur nyfiken du än är så gillar du inte när människor försöker manipulera dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att kunna fungera i en grupp. Du har flera personer som du tycker mycket om, men när de väl börjar tävla sinsemellan så kan det gå hett till ibland. Under den här dagen kommer du på kant med en av dina kollegor som visar sig vara väldigt lat.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag så tar du tag i ett projekt som du har skjutit på framtiden, men som du inte kan blunda för längre. En kollega har plötsligt blivit väldigt hjälpsam och du tar tacksamt emot hens hjälp eftersom du vet att du inte kommer att hinna annars.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en inspirerande dag där du får möjligheten att vara mer aktiv på jobbet. Du gillar att arbeta fysiskt, men ofta så hamnar du på teoretiska uppgifter eller i möten. Kvällen handlar om att ta hand om en släkting som är i behov av din hjälp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är sällan så charmig som när du börjar bli förälskad och det är fallet just nu. Det kan vara en gammal flamma, eller så är det en ny kollega som du fått upp ögonen för. Oavsett så blir det en rolig måndag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons