Tisdag 18/9

18 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På tisdagen ska du bestämma dig om en resa. Du är ganska grinig eftersom dina förslag tenderar att bli nedröstade. Prova med ett annat sätt att lägga fram dina idéer. Här måste du vara mer säljande, du kan inte bara tro att alla ska se det genialiska i det du kommer med.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och aktiv tisdag där du får chansen att visa din kompitens inom ett visst område. Den här dagen lyckas du med något som inte många klarar av och det är att hålla god min när en chef går på dig för något som du inte gjort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bara förvirrande om du tillåter den att bli det. Just nu är du ganska disträ eftersom dina tankar är i privatlivet snarare än på jobbet. Se till att göra listor på vad som måste prioriteras och håll dig sedan till dem.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att vara äkta. Visa vad du känner oavsett om det är glädje, kärlek, ilska eller svartsjuka. Du kommer att explodera om du behåller alla dina känslor för dig själv. Just nu är Månen stark i ditt tecken och det förstärker din sensitiva sida ytterligare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir väldigt intensiv på ett bra sätt. Plötsligt har en kollega blivit väldigt flirtig mot dig, och det tycker du är smickrande på samma gång som du tycker det är lite störande. Visst är hen söt och trevlig, men i grund och botten är hen inte riktigt din typ.

Jungfru 23/8-22/9

Du får ett utbrott på en kollega den här tisdagen. Det tar lång tid för dig att bli arg, men när du väl blir irriterad är det både dramatiskt och ihållande. Du är inte den som förlåter en oförrätt i första taget. Här gäller det att ändå hålla en någorlunda hövlig ton även om du kokar inombords.

Vågen 23/9-22/10

Det blir lite av en kris för din del idag. Du får höra något som oroar dig även om du antagligen inte kommer att drabbas personligen. Det har med ditt arbete och nedskärningar att göra.  Kvällen blir social och väldigt trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du på hugget. Man irriterar dig inte i onödan utan dina kollegor går hellre omvägar än att vara den som kommer med dåliga nyheter till dig. Pluto i samband med Uranus gör dig väldigt lättretad just nu och det krävs inte mycket för att du ska få ett utbrott.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tror att du har läget under kontroll, men i själva verket så är inget så som du tror att det är. Just nu är det mest trassel i ditt privatliv och är du singel så rör det sig troligtvis om kärlek. Du tenderar att ha sofistikerade planer för att fånga den du vill ha, men dina planer bruka kunna gå snett.

Stenbocken 22/12-19/1

Många av dina vänner verkar vara irriterade på dig och du vet inte varför. Det har att göra med att du är så präktig och att du nästan alltid lyckas med allt du tar dig för. Egentligen är det inte dig dina vänner irriterar sig på utan på det faktum att de alltid känner sig lite dåliga i jämförelse med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag gör du tvärtemot vad många förväntar sig och det får en hel del personer att lyfta på ögonbrynen. Du brukar alltid vara medgörlig och snar till kompromiss, men nu har vissa saker på jobbet gått för långt och då säger du ifrån.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får mycket uppmärksamhet från flera håll just nu, men du söker gärna sällskap hos den som smickrar dig minst eftersom där kan du vara dig själv och behöver inte passa på det du säger på samma sätt som i vissa andra sällskap.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons