Onsdag 19/9

18 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen är det styrka och uthållighet som gäller, något du är bra på. Du får visa upp din atletiska sida och den väcker en hel del beundran. Under eftermiddagen så försöker du ta kontakt med en person som du glidit ifrån en hel del den senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Du får chansen att visa hur snabb du kan vara idag. Din tävlingsinstinkt vaknar till liv av en kollega som har förbättrat sitt resultat inom ett område där du brukar vara den självklara ledaren. Du vill behålla dit rykte som obesegrad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga om och men idag. Oavsett vad det är du har att göra så är det bara att bita i det sura äpplet och se till att få det gjort så fort som möjligt. Under eftermiddagen får du höra något som gör dig lite konfunderad.

Kräftan 21/6-22/7

Idag finns det massor av glädje och skratt i luften. Det spritter i dig av livsglädje och du känner att du mår jättebra. Under den här dagen passar du på att skämma bort dig själv extra mycket. Kvällen handlar om vänner och om fest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite försiktig i dina uttalanden om dina känslor just nu. Du är rädd att trampa på en massa ömma tår om du är ärlig och visar vad du egentligen känner. Under dagen får du chansen att spendera lite tid med en nära vän.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en hel del rabalder idag när du väljer att gå din egen väg istället för att enas med gruppen. Du brukar inte vara den som sticker ut, men just nu är du trött på alla kompromisser. Kvällen blir trevlig och lite för sen för din del.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du trygg med att vara du och du försöker varken sticka ut eller gömma dig- Du presterar bra den här onsdagen och du får en hel del beröm av dina chefer. Kvällen handlar om att ta hand om en person som behöver lite extra omtanke.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara lite rivig mellan varven och det vet du om så tona ned dig när du är tillsammans med en extra känslig person. Hen kan ta illa vid sig av dina kommentarer trots att de inte alls är illa menade. På kvällen får du en överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var beredd på att inte bli uppmärksammad så mycket som du hoppats på idag. Du vill sticka ut och det gör du genom att välja att gå emot strömmen idag. Det kan vara att vägra att göra en uppgift eller att göra den så dåligt du kan för att protestera mot dina chefer.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tänker inte så mycket idag utan du satsar på att bara vara och göra ditt bästa. Utan att be om det får du sällskap av ett antal personer som allt mer ofta börjar sluta upp sig kring dig. Du blir förvånad och glad att de väljer dig istället för andra, mer självklara val.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir du illa berörd av en person som behandlar en kollega illa. Du vet att det som händer mellan de här två personerna egentligen rör sig om spel och om konkurrens, men du tycker ändå att det är jobbigt att iaktta det.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte alls på humör för att umgås med en person som pockar på din uppmärksamhet. Handen på hjärtat har du tröttnat ganska mycket på hens ständiga behov av att få vara i centrum. Du dras till en annan, lite mer udda fågel istället.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons