Torsdag 20/9

19 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du ansvar för någon annans misstag. Du vet att din vän, som har gjort fel, inte riktigt orkar med fler motgångar så du bestämmer dig för att hjälpa hen. Det är den här typen av osjälviska gärningar som gör dig till en så omtyckt person.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du tag i en del saker som har med jobbet att göra. Det blir en intressant dag fylld med olika utmaningar, både fysiska och mer teoretiska. Du och en kollega försöker att utveckla ett koncept. Ni vill förfina och utöka ett projekt som ni redan arbetar med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är ingen tävling i vem som är bäst vän idag så du behöver inte ha dåligt samvete för att du inte kan hjälpa till lika mycket som vissa andra. Du måste tänka på dig själv och vad du ska hinna med innan du tar dig tid att hjälpa någon annan.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du lite busig och det tar sig i uttryck i diverse hyss. Din charm är obestridlig och därför är det svårt att bli arg på dig även man råkar ut för dina skämt. Under dagen hör du av dig till en person som alltid lyckas få dig att le.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte en person som brukar gilla att bli ignorerad, då tar du till alla möjliga metoder för att få uppmärksamhet. Idag är en sådan dag då du se till att få den uppmärksamhet som du tycker att du förtjänar.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns gränser för vad du kan hinna med på en dag så bli inte allt för ambitiös i dina planer. Om du bara tar ett kliv tillbaka så kommer du att inse att du måste räkna med både felmarginaler och den mänskliga faktorn. Kvällen bjuder på en annorlunda upplevelse.

Vågen 23/9-22/10

Att vara försiktig är A och O idag. Du brukar kunna kompromissa och välja dina ord med omsorg, men en influens från Solen gör dig lite mer klumpig och rakt på än du brukar vara. Just nu arbetar du med en väldigt känslig kollega som lätt kan få ett utbrott om du säger fel saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en äventyrlig person som gillar att utforska nya områden. Idag får du möjligheten att göra just det och det tycker du både är spännande och lite svårt. Under eftermiddagen får du ett tips på hur du ska övervinna en av dina rädslor på ett enkelt sätt. Det kanske kan vara värt att testa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir många olika bitar att pussla ihop idag. Du har ett samarbete i en grupp som inte riktigt fungerar så som du skulle önska. För en gångs skull får du inte så mycket plats som du brukar. Alla har starka personligheter och de flesta är mer rutinerade än du är.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir irriterad på en kollega som hela tiden gnäller och tycker att det ni ska göra är jobbigt. Helst skulle du bara vilja be hen att dra åt skogen, men du biter ihop och försöker få hen att se lite mer positivt på det ni gör. I övrigt en berikande, rolig och intressant dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om olika val och det är viktigt att du gör dem snarare än vad du väljer. Det handlar om att komma vidare för din del och då är inte valet i sig så noga. Under dagen får du en fin komplimang av en kollega som har blivit allt mer flirtig mot dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på utmaningar av olika slag. Det handlar om att kompromissa, få udda människor att arbeta i samma riktning och att lyckas driva ert projekt framåt. Det blir roligt, men stundvis svårt. En person som du redan tycker mycket om växer ytterligare i dina ögon den här dagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons