Fredag 21/9

20 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig men inte så matnyttig. Du undviker det mesta som är tungt eller tråkigt. En kollega klagar på din lathet, men gör inget åt din attityd. Kvällen handlar om fest och om vänner. Det blir en rolig och överraskande kväll på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Äntligen är fredagen här och du njuter av den i fulla drag. Idag firar ni av att någon ska sluta och du är den som tycker att det här är det bästa som kunnat ske. På kvällen unnar du dig onyttig mat och gärna ett filmmaraton.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är dags att säga nej till en person som suger ut all bra stämning i varje projekt som hen är med i. Hen vill smuggla sig in på ännu ett av dina projekt, men det är då du ska sätta ner foten och säga ifrån. Ibland är ärlighet det enda som hjälper.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en magisk fredag på alla sätt. Oavsett om du arbetar eller är ledig så njuter varje sekund. Stämningen är på topp och du lyckas charma allt och alla. Under eftermiddagen kan du få en energidipp så se till att ha med ett mellanmål. Kvällen bjuder på fest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tvekar länge om du ska vara ärlig mot en vän när hen frågar dig en högst personlig fråga. Du vill inte ljuga, samtidigt så är du inte säker på om din vän klarar att hantera sanningen. Ge din vän en chans, hen är starkare än du tror.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt precis idag och det gör att arbetet går fortare än förväntat. Tack vare att du vet hur du ska lägga upp arbetet, vart du kan spara tid och hur du ska få till en snygg men effektiv avslutning så kan du kanske smita lite tidigare från jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Du känner inget dåligt samvete för att du undanhåller viss information från en släkting. Det är din övertygelse att hen mår betydligt bättre av att inget veta än att du berättar saker bara för att hen är din släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett väldigt bra humör idag. På jobbet utstrålar du energi och självsäkerhet. När du kommer hem har du massor av idéer om vad du vill göra på kvällen och i helgen. Du får en ökad energi från Solen just nu det är därför du orkar så mycket som du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inget stopp i dig just nu. Du vet precis hur mycket du klarar av och du kör på ända fram tills du når gränsen för vad du orkar med. Mars ger dig ditt ökade driv tillsammans med en vilja att imponera på en viss kollega.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir lite förvånad då en vän vill att du ska göra något väldigt impulsivt idag. Det här är det sista du trodde att din vän skulle föreslå, samtidigt som du blir glad att hen kan vara så modig. Det är klart att du hänger med din vän ut på äventyr.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en gräns för hur mycket du kan ta från en viss person. Du tycker du har gett hen allt, men hen ger inte tillbaka på det sättet som du hoppats på. Under kvällen får du möjligheten att visa vem du är i ett sammanhang som du inte brukar befinna dig i. Du får även goda nyheter den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du visar åter igen att du finns där för en person som betyder mycket för dig och du hoppas på att hen ska visa samma sak tillbaka. Det handlar mycket om att du ger och hen tar i er relation. En annan vän finns därför dig när du behöver ventilera dina känslor. Hen har alltid varit ett pålitligt stöd.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons