Lördag 22/9

22 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en del saker som du måste ta tag idag och det mesta handlar om hemmet. Du bör fokusera på en sak i taget och inte blir irriterad om det inte riktigt går som du tänkt dig. Du har en kreativ sida som du kan plocka fram idag när det krånglar.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen blir intensiv, rolig och lite frustrerande på samma gång. Två människor som du tycker om har kommit ihop sig och det är besvärligt att medla när båda är så envisa. Eftermiddagen handlar om fest och om att vara social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan orkar fördjupa dig i ett ämne utan oftast nöjer dig med att skumma igenom saker till du har en ungefärlig uppfattning vad det handlar om. Idag är det något som fångar ditt intresse och får dig att vilja tränga djupare in under ytan.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra och intressant dag där du utvecklar olika teorier som du har tillsammans med en vän. Ni två kan egentligen diskutera allt och är sällan osams det är därför ni passar så bra ihop. Kvällen bjuder på en begynnande romans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är orolig att någon ska ta det du vill ha, samtidigt som du inte riktigt vet hur du ska fånga det eller den som du är intresserad av. Du behöver råd och vägledning för att komma vidare. Var inte feg, du måste våga för att vinna i det här sammanhanget.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar det lugnt just nu. För dig är det ingen mening med att stressa eftersom det ändå bara orsakar mer kaos. Vissa saker går inte att påverka och till dem hör vädret och trafiken. Det är bara att vara tålmodig. Kvällen blir rolig och du möter nya människor.

Vågen 23/9-22/10

Det är svårt för dig att säga vad du tycker och tänker i vissa lägen eftersom du vet att din uppfattning av sanningen kan såra vissa andra personer. Ni tänker väldigt olika i vissa frågor och då blir ämnet i sig känsligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att göra av med pengar. Det verkar som du ska resa bort eller gå på en finare fest, bröllop eller något liknande. Den här dagen kretsar kring shopping och kring att hitta en perfekt outfit.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad på en vän för att hen inte orkar hänga med på dina upptåg. Hen tycker det är mysigt att vara med familjen, sin partner eller bara hänga hemma själv. Du behöver en vingman ikväll så du måste vara charmig om du ska locka din vän från sitt varma hem.

Stenbocken 22/12-19/1

En kompis vill att du ska hänga med hen ut ikväll, en annan person vill träffa dig och lära känna dig bättre och en tredje vill bara hänga. Du överväger att säga nej till allt och bara mysa hemma, men ditt dåliga samvete gör att du tackar ja till ett av erbjudanden. Du kommer inte att ångra dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns många olika val som du kan göra just nu och mycket hänger samman med både din fritid och ditt arbete. Du blir matt av att tänka på alla beslut, samtidigt som du vet att det är dags att börja bestämma sig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en romantiker och vissa personer har du svårare att släppa en andra. Det finns en person som hela tiden kryper in under skinnet på dig och få dig att känna dig både pirrig och förväntansfull. Hen är inte särskilt lättcharmad, men det är en utmaning du gärna tar dig an.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons