Söndag 23/9

23 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du ställer krav och det är bra. Du ska inte nöja dig med det första bästa alternativet idag utan tänka ett steg länge. Eftermiddagen handlar om att komma överens med en ganska grinig släkting som alltid vill ha saker på sitt sätt.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om kompromisser, hemarbete och att planera framåt. Det blir en rolig dag som går alldeles för fort. Som singel kan du ha en del flirtar som du gärna tar dig tid att träffa under eftermiddagen eller kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som bli upprörd över småsaker idag. Månen gör dig extra känslig och det kan hända att du reagerar starkare på vissa saker mot vad du skulle göra i vanliga fall. Kvällen handlar om att ta hand om dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken på e vän att hen inte har så mycket tid med dig längre. Du är trött på att behöva slåss om hens uppmärksamhet med alla möjliga personer, samtidigt så vet du att din vän är värd besväret. Se upp för svartsjuka, det kan ställa till det för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som har räknat ut det mesta i ditt liv, så länge det inte rör sig om kärlek för där vet du inte alls hur du ska göra. Som singel verkar du tråna i hemlighet och ha svårt att vara tydlig med det du känner. Har du ett förhållande njuter din partner av din odelade uppmärksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar flera bra initiativ idag som kommer att spara tid framöver. Tack vare att du är så organiserad som du är så blir det lättare för dig att planera även om det ibland kan vara väldigt långsiktiga planer. Kvällen blir överraskande aktiv.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som hela tiden lyckas skapa balans i ditt liv och det är bra, men ibland kan det vara nyttigt med disharmoni. Idag är det mycket på gång, det är släktingar som grälar, arbete som inte är gjort och du har vissa problem med sura grannar. Här gäller det att kunna bolla med många bollar samtidigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du mäter dig själv mot en bekant och du inser att du förbättrat dig inom många områden den senaste tiden. För dig är det bra med lite konkurrens. Du är aldrig så alert som om det är ett tävlingsmoment i det du gör.

Skytten 22/11-21/12

Du flyttar på dig när någon tar stor plats och det är vad som händer idag. Du har en karismatisk vän som gillar att synas och höras och då väljer du att ta ett steg tillbaka. Du behöver ändå tid att fundera över vissa saker i ditt liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag planerar du att lyssna på musik, ligga i sängen och inte göra särskilt mycket mer, men dina planer blir raskt avbrutna av annat som har högre prioritet än att lata sig. Bland annat har en vän råkat i knipa och behöver ditt stöd och dina råd.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är besviken på en vän som gör saker som är dåliga för hen. Det är den här typen av destruktivt beteende som är väldigt svårt att ändra på, men du vill i alla fall försöka. Under eftermiddagen hänger du tillsammans med din vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som gillar att mysa och bara vara tillsammans med din partner eller med dina vänner. Idag är en sådan dag som du helst av allt vill stanna inne tillsammans med någon som du tycker om. Möjligtvis kan du tänka dig en promenad på eftermiddagen om vädret är fint.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons