Måndag 24/9

24 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är besviken på en vän för att hen inte förstår sig på dig på samma att som hen brukade göra. Du trodde att det var glasklart varför du agerade på ett visst sätt, men din vän kan inte läsa dig lika bra som tidigare.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du utvilad och på ett strålande gott humör trots att det finns en hel del uppgifter att ta tag i. Du vet hur du ska fokusera och du gör det utan att anstränga dig. Kvällen handlar om romantik, antingen för dig själv eller genom skvaller som du får från en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som kan bli upprörd för småsaker och det blir du idag. Du har varit väldigt nervig på grund av Månens placering den senaste tiden och det blir inte bättre av att Pluto går in i en ogynnsam placering. Du måste försök att varva ned ordentligt på kvällarna.

Kräftan 21/6-22/7

Så fort något blir på allvar drar du dig undan fast du egentligen vill komma närmare. Det är som om du har en inbyggd skyddsmekanism som säger hit men inte längre. Om du ska kunna förverkliga dina drömmar måste du vara beredd att ge av dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig men jobbig måndag som handlar om att fokusera på rätt saker och inte vara rädd för att hugga i. Du är en person som verkligen kan uppskatta hårt arbete så länge det är på dina villkor, men idag är det någon annan som bestämmer och det tycker du är irriterande.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något varmt och vänligt över ditt tecken just nu. Venus mjukar upp dina kanter och du blir inte så principfast som du brukar vara. Under eftermiddagen kostar du på att ge en vän en komplimang. Hens leende blir din belöning.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som sällan ställer till trubbel men idag är du varken på humör för att samarbeta eller lyssna på goda råd. De som känner dig låter dig vara ifred när du är på det här humöret, alla andra får ta konsekvenserna när de närmar sig dig idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir glad över en väns framgångar. Hen har alltid stått dig nära så hens segrar blir lite din segrar. Idag firar ni något tillsammans och du känner dig delaktig trots att du egentligen inte gjort någonting annat än att finnas där för din vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga ifrån fast du ser att en kompis beter sig illa. Du är innerligt trött att hamna mitt i hens intriger men du vet inte hur du ska förklara hur du känner utan att bli osams med din vän. Kvällen överraskar.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen har du fullt fokus på jobb och en hobby. Du hinner inte fundera på så mycket annat än att hålla en bra nivå i det mesta du gör. Du blir förvånad när en vän hör av sig och vill att ni ska ses. Hen har nyheter att berätta.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar åt dig av kritik som du får från en kollega eller chef idag. Du brukar inte vara så känslig, men den här personen betyder mycket för dig och därför blir du så upprörd. I övrigt en bra och produktiv dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Våga lite mer. Du sitter inne på så många härliga sidor som du inte visar upp för din vän. Öppna upp dig och låt hen få se både dina roliga, sarkastiska och varma sidor. Du kommer att blir förvånad över den respons du får.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons