Tisdag 25/9

24 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska trevlig dag där fokus ligger på mindre projekt. Idag får du möjligheten att komma ifrån och göra något kul. Under dagen ställer en chef en fråga till dig som gör dig något förbryllad. Kvällen handlar om att visa hänsyn.

Oxen 20/4-20/5

Det är lite rörigt den här tisdagen, men du lyckas reda ut alla problem och styra upp de olika projekt som du är involverad i. Idag får du träffa en ny kollega och du blir glatt överraskad. Kvällen bjuder på hemmamys med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det hjälper inte att bli irriterad på en vän som inte har tid med dig idag. Du får helt enkelt ändra på dina planer och accepter att du inte är den enda personen i din väns liv. Under dagen kan det uppstå ett problem som har med ekonomi och ditt arbete att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du säger sällan nej till att träffa dina vänner, men idag finns det särskilt en person som du vill umgås med. Hen är upptagen och ni hinner inte ses så ofta som du skulle önska, men idag så lyckas du locka med din vän på någon spontan aktivitet efter jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag får du höra ett rykte som förvånar dig och som du bestämmer dig för att inte tro på. Ryktet gäller två av dina vänner och du kan omöjligt föreställa dig att den är sant. I övrigt en rolig och intensiv dag och en ännu roligare och mer intensiv eftermiddag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd av dig och det är bra. Raka besked är det bästa för din oro just nu och det förkortar pinan oavsett om det är bra eller dåliga nyheter. Du behöver ett avslut för att kunna gå vidare. Kvällen bjuder på en del utmaningar.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är inte din ekonomi den mest stabila så det är bra om du försöker undvika impulsshopping. En chef ger dig en hel del beröm för en insats du gör. Du blir smickrad av allt positivt som hen säger, men du tycker inte själv att din insats var så märkvärdig.

Skorpionen 23/10-21-11

Att vara bestämd är inte samma sak som att vara envis. Du vet vad du vill, men du har inte riktigt orken att genomför dina projekt från början till slut. När du väl börjar få grepp om hur saker och ting fungerar så vill du ha en ny utmaning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är i en konflikt med en vän och det gör dig ledsen. Din vän ser inte saker ur dina ögon och du har svårt att förstå hur hen resonerar. Ni måste börja med att mötas på mitten och acceptera att ni tycker olika i den här frågan.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig med bitvis utmanande och tuff dag. Du har mycket inplanerat i ditt liv just nu så det gäller att du håller dig frisk. Under den här dagen får du möjligheten att påverka ett beslut som rör arbetet under en tid framöver. Det kan vara val av samarbetspartner eller val av uppgifter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undviker att svara på en fråga för att du är rädd att svaret inte kommer att gå hem hos din kollega. Vanligtvis har du inga problem med att vara rak, men i just det här fallet så tror du att det är bättre att undvika sanningen så gott du kan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite bortglömd av en vän, men det är faktiskt lite upp till dig att visa att du vill att ni ska ses. Du kan inte alltid förvänta dig att den är din vän som ska ta initiativet, särskilt inte hen eftersom hen är både blyg och har mycket att tänka på just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons