Onsdag 26/9

25 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är ivrig idag och då kan det lätt bli fel. Om du håller huvudet kallt så är risken för misstag betydligt mindre. Eftermiddagen bjuder på en del utmaningar som har med vardagslogistik att göra. Kvällen blir rolig men sen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om snabba beslut och tvära svängar från en uppgift till en annan. Som Oxe är flexibilitet inte din starkaste sida, men idag väljer du att svälja det sura äpplet och hoppa från uppgift till uppgift utan att klaga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan klagar, men idag är du på dåligt humör och då passar ingenting. Oavsett vad dina kollegor gör för att muntra upp dig så hjälper det inte. Du behöver få vara ifred och sura för dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som väldigt lätt tar åt dig av kommentarer även om de inte är illa menade och det är något du får jobba på idag. En kollega säger något i förbifarten till dig och du tar det som kritik och blir ledsen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du chansen att imponera på en kollega med din kvickhet både med snabba reflexer och i ord. Du kan verkligen vara riktigt skärpt när du vill och det vill du idag. Kvällen handlar om att visa vem du är i olika sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en närhet till jord i det här tecknet och det gör att när du är ledsen eller mår dåligt så återvänder du gärna till natur och djur. Inget kan trösta dig så som en skogspromenad eller att en stunds kelande med ett husdjur. Idag hämtar du kraft från naturen och det ger dig skaparglädje.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen tar du tag i projekt som har med hemmet att göra. Nu när hösten närmar sig vill du göra mysigt inomhus och fixa med levande ljus och filtar. På jobbet finns det en konflikt som vissligen bara berör dig indirekt, men du tycker ändå den är jobbig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är din egen största kritiker och det borde du veta vid det här laget. När alla i din omgivning, inklusive dina chefer säger att du gjort något bra så ska du ta åt dig av berömmer och inte leta fel i det projekt du nyss avslutat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Öppen kommunikation är A och O just nu om du vill hitta tillbaka till din vän. Mycket handlar om att du måste vara ärlig både mot din vän och när du pratar om hen. Ibland kan du bre på lite när du berättar om en händelse och när den historien kommer fram så skapas ytterligare missförstånd.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen är väldigt stressig och du känner att du inte räcker till trots att du förberett dig så gott du kan. Som tur är så är känslan i kroppen fel, du kommer att prestera bättre än du brukar trots att allt känns fel. Kvällen bjuder på en liten flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du nekar till att du har gjort fel fast du vet att det är sant. Egentligen handlar det om att du skäms för mycket för att erkänna. Du vill bara glömma och gå vidare. På jobbet får du ett frestande erbjudande som du överväger att nappa på.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här onsdagen passar du på att stjäla lite uppmärksamhet från en ganska disträ kollega. Du vill arbeta mer med hen, men hen är en omtyckt samarbetspartner så du är inte den enda som vill få till ett samarbete med den här personen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons