Torsdag 27/9

26 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en innehållsrik och ganska jobbig torsdag där du måste prestera för att få gå hem i tid. Tyvärr är dina tankar på annat håll än på jobbet och då blir inte resultatet så bra som du hoppats på. Din bästa chans är att fokusera.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant och intensiv torsdag där du måste vara på tårna för att hinna med. Det är stökigt på jobbet och du har svårt att binda ihop alla lösa trådar, men när du väl lyckas så blir du nöjd med dig själv. Idag får du beröm från din chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ett erbjudande kan låta mer frestande än vad det är och så är fallet idag. Du möter en person som tipsar om ett nytt jobb eller en ny tjänst och till en början låter det för bra för att vara sant. Det är det. Du bör kolla alla detaljer innan du söker det här jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

På torsdagen är du irriterad och det märks på dig. När en vän försöker muntra upp dig blir du först sur, men sedan mjuknar du och blir riktigt glad. Det finns ingen som kan få dig att må så bra som just den här personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en frihet och en skapandekraft i ditt horoskop idag. Du älskar att kunna använda dig av din fantasi och kreativitet på jobbet vilket är näst intill ett måste den här torsdagen. Kvällen bjuder på socialt umgänge och många skratt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är noggrann och väldigt effektiv idag vilket i sig är bra. Det finns få personer som kan lyckas fokusera lika bra som du kan när du är på det här humöret. Kvällen bjuder på en fysisk utmaning och en risk att försäga dig om en hemlighet.

Vågen 23/9-22/10

Månen påverkar dig positivt och ger dig mer kreativitet och känslighet i nästan allt som du gör. Under den här dagen får du möjlighet att leva ut en fantasi som du har och det blir nästan lika bra i verkligheten som du tänkt dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar i idag när du ska utföra en arbetsuppgift och risken att du sträcker en muskel är överhängande. Försök att tänka på hur du lyfter och vilken arbetsställning du har. I övrigt en ganska ordinär dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på hugget idag och du går till attack när du känner dig utsatt. En vän som du har litat på genom åren påpekar ditt irrationella uppförande. Först bli du arg, men när du lugnat ned dig inser du det vettiga i det din vän säger.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du inga risker. Du vill bevisa att du har rätt, men för att backa upp ditt ord behöver du bevis och fakta. Du snubblar över något som kan hjälpa dig att stärka det du har att säga. Kvällen blir stressig men rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag känner du att du inte hinner med någonting alls och det gör dig frustrerad. Du skulle vilja ha lite mer hjälp att avsluta ett projekt men du vet inte vem du ska fråga. Kvällen blir stressig eftersom du verkar förbereda en kortare resa av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du mod till dig och blir lite mer vågad i din flirt. Du har fått fin respons den senaste tiden, men nu vill du att det ska bli lite mer än bara en ytlig flirt. Under eftermiddagen så får du en fin komplimang som du uppskattar mycket.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons