Fredag 28/9

27 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är inte så trevlig som du brukar vara på morgonen den här fredagen. Just nu har du en påverkan i ditt horoskop som gör dig extra trött och grinig, särskilt på mornarna. Eftermiddagen bjuder på en överraskning och på kvällen är det vänner som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen har en bra energi redan från start. Du umgås med människor som du tycker om och det blir många skratt den här dagen. Under eftermiddagen unnar du dig lite extra gott. Kvällen handlar om att skämma bort dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att komma överens med en kollega som hela tiden gnäller. Själv är du oftast positiv till det mesta och det är därför som du blir så irriterad på den här personens negativa framtoning. Kvällen verkar handla om en hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen har du svårt att slappna av och ta det lugnt. Du är rastlös och känner dig vilsen. På jobbet fungerar inget riktigt som det ska. Du saknar din superkollega som är borta för tillfället. Kvällen blir mer harmonisk än dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du för dig på jobbet. Du gillar att synas och höras och det gör du definitivt idag. Du har starka åsikter och det är inte alla som håller med dig vilket triggar dig till diskussion. Kvällen kretsar kring idrott på ett eller annat sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ytterst osäker på en person som ger dig väldigt blandade signaler. Ena dagen är du övertygad om att hen tycker om dig och vill lära känna dig, men nästa dag så verkar hen totalt ointresserad. Idag tar du risken och ställer hen mot väggen för att syna hens kort.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska försiktig i dina uttalanden som rör arbetet idag. Du vill inte skapa onödiga diskussioner och därför håller du tyst även när du inte håller med övriga i gruppen. I övrigt en produktiv dag. Kvällen handlar om att mysa hemma eller vara med dina vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig lite lurad idag. En person har fått något att framstå som mycket bättre än det är och du har ställt in eller avstått från något du vill göra just för det här evenemanget. Du blir sur på din bekant, men handen på hjärtat, saker blir inte roligare än vad du gör dem till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag ser du till att ta plats och vara i centrum. Ditt humör har pendlat den senaste tiden, men nu känner du dig positiv för första gången på länge. Du passar även på att flirta lite med en person som du gillar, men som du glidit ifrån senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen startar oförskämt tidigt och slutar ganska sent. Du har kanske inte så mycket att göra den här dagen, men du är hela tiden i farten ändå. Under eftermiddagen passar du på att komma ikapp med vissa uppgifter som du halkat efter med. Kvällen blir trevlig och social.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns många faktorer till att du är stressad idag, men det mest avgörande är du håller på att komma för sent till ett viktigt möte, en avtalad tid eller till ett tåg, plan eller något liknande. Stressen som den här förseningen innebär smittar av sig på ditt humör. Kvällen blir i alla fall trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Någon ger dig väldigt mycket uppmärksamhet idag och det tycker du är trevligt samtidigt som du kan bli lite trött på den här personen. Dagen handlar om att smälta in i gruppen och ta för sig, något som du ibland kan tycka är lite jobbigt. Kvällen bjuder på frisk luft och motion.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons