Lördag 29/9

29 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en skön och avslappnande lördag där du unnar dig att vara riktigt lat. Du umgås helst inte med någon eller bara med den närmaste familjen. Kvällen blir rolig, men kanske inte som du planerat. Här gäller det att vara lite impulsiv.

Oxen 20/4-20/5

Du har fullt upp den här lördagen och även om du tycker att det är kul så känner du att du inte riktigt hinner med så som du skulle önska. En vän hjälper dig att komma ikapp idag och det är du tacksam för. Kvällen kan bli både social eller väldigt stillsam lite beroende på ditt humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är alltid stressad när du ska iväg och idag verkar du åka iväg, antingen på en kortare utflykt eller på en lite längre resa. Det gäller att du inte stressar upp dig över småsaker så som köer, trafik osv. Det är ändå inget du kan göra för att påverka situationen så ta ett djupt andetag och varva ned.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag unnar du dig lyx i både stort och smått. Det kan vara extra god mat, att umgås enbart med människor du gillar eller att köpa något lite onödigt med fint till dig själv. Dagen handlar även om att prestera i ett visst sammanhang.

Lejonet 23/7-22/8

Du tar det lugnt idag och det gör du rätt i. Det är så stressigt i veckorna att du inte hinner varva ned ordentligt så därför är de här dagarna då inget är direkt planerat guld värda för din del. Kvällen kan bjuda på en improviserad fest eller middag.

Jungfru 23/8-22/9

Lördagen handlar om att vara ute i naturen och suga åt dig av den härliga höstenergin. Till skillnad mot många andra så mår du toppen den här årstiden. Kylan får dig att piggna till och vilja aktivera dig, gärna utomhus.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härlig lördag som kantas av skratt och en hel del diskussioner. Du verkar vara med nära vänner eller med din släkt för du är väldigt avslappnad den här dagen. Under eftermiddagen får du höra lite skvaller som får dig att skratta.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du säger ifrån när en person försöker att sig in i din inre sfär. Du ogillar främlingar som blir för bekväma för fort. Det är få tecken som har samma behov av personligt utrymme som du har. Kvällen blir rolig, men alldeles för sen.

Skytten 22/11-21/12

Du går för långt idag och det vet du om, samtidigt så vet du inte hur du ska kunna ta tillbaka det du sagt. Du är sårad och då vill du ge igen vilket inte är ett allt för moget beteende. Försök att vara den vuxna i den här konflikten.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen laddar du för en tävling eller för att visa upp dig i något sammanhang. Du vet att det kommer att bli tufft, men du känner dig redo för den här utmaningen. Det går betydligt bättre än du hoppats på och kvällen handlar om att fira storslaget.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en mängd känslor ii kroppen idag. Det är nervositet, förväntan, glädje, oro mer glädje och till sist bara lättnad och ännu mer glädje. Det blir en lång men härlig dag som bjuder på många roliga och minnesvärda ögonblick. Kvällen blir social och trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite grinig just nu utan att veta riktigt varför. Det har varit en ganska påfrestande vecka och du känner att du inte alltid blir inkluderad i alla sammanhang. Lite är det upp till dig att ta för dig, särskilt när det gäller jobbet. Kvällen blir harmonisk och du slappnar av.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons