Söndag 30/9

30 sep, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att visa vem du är utan att för den sakens skull ta upp all plats. Du kan både ta ett steg framåt och ett kliv tillbaka beroende på sammanhang och vilka som är där. Kvällen blir mysig, men förhållandevis tidig.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du det lugnt. Du pysslar mycket den här dagen, och kanske tar du upp en nygammal hobby som du har. För dig är det viktigt att ha stunder för dig själv när du är ledig och inte hela tiden vara uppbunden av olika måsten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt trött idag och har du möjlighet så ska du vila så mycket som möjligt. Det finns massor av energi som är på ingående i ditt tecken, men det kommer ta ytterligare några veckor innan du fyllt på depåerna.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lugn och skön. Oavsett om du aktiverar dig den här dagen eller håller dig hemma så handlar det mesta i ditt liv just nu om att växa som person. Du vill utmana dig själv och idag grubblar du mycket på hur du ska komma vidare från den plats du är på just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inte riktigt så mycket energi i ditt tecken som du skulle önska. Du känner dig trött och har lite ont i kroppen. Lyssna på din kropps signaler och ta en dag i sängen om du har möjlighet till det. Du behöver få vila upp dig ordentligt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig, stressig och väldigt innehållsrik. Du har bokat upp lite för många aktiviteter den här dagen och det vet du om men du kan helt enkelt inte välja. Under eftermiddagen fattar du ett beslut som antingen rör ditt boende eller ditt arbete.

Vågen 23/9-22/10

Det hjälper inte att stressa, inget blir bättre av det. Ta ett djupt andetag och försök att göra en prioriteringslista på vad du vill få gjort idag. Du kommer att inse att du kan stryka mycket från listan och ta det en annan dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte allt för säker på att du har rätt i ett visst sammanhang, du kan komma att bli väldigt besviken på dig själv för att du inte kollat upp fakta lite mer noggrant. Du brukar inte vara så här slarvig, men det finns något eller någon som hela tiden smyger sig in i dina tankar och stjäl ditt fokus.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska intetsägande och du har tråkigt. Alla är upptagna med sitt och det verkar nästan omöjligt att hitta någon att umgås med. Försök att hålla dig själv sällskap istället för att förlita dig på dina vänner. Prova en hobby eller ta en långpromenad och rensa dina tankar.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen har varit intensiv och du är helt slut idag. Du ska unna dig en rejäl sovmorgon om det finns möjlighet till det. Du behöver samla energi för den kommande veckan. Kvällen blir tyvärr senare än du skulle önska.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du det lugnt. Du är på strålande gott humör och det kan till och med hända att du överraskar din vän eller en släkting med en liten present. Dagen handlar till stor del om att förflytta sig från punkt A till punkt B men det bekommer dig inte eftersom du mår så bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lite dåligt samvete för att du varit grinig mot en viss person. Idag försöker du kompensera ditt dåliga humör genom att vara lite extra gullig mot din vän. Din charm är svårt att motstå och du lyckas få din vän på gott humör igen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons