Måndag 1/10

01 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Nu är hösten här på allvar och det känns i hela din kropp. Det är tufft att kliva upp på morgonen och allra tuffast är det på måndagar. Idag får du tvinga dig själv till jobbet, men när du väl är där så går det mesta bra. En ny kollega förgyller den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen börjar du hitta en rytm som passar dig och du känner att du sakta men säkert att oron från de senaste månaderna börjar rinna av dig. Du vet att det är en lång väg tillbaka för att få är det så som du vill att det ska vara, men idag tar du ett steg i rätt riktning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir på dåligt humör när en kollega inte gör som hen har lovat utan lämnar dig med allt ansvar. Du och den här personen brukar oftast komma bra överens, men just idag så drar ni inte jämt. Kvällen handlar om familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ingen som du kan anförtro dina känslor helt och fullt till. Du brukar bara väldigt öppen med den mesta, men du gömmer vissa känslor djupt inom dig för du är rädd för hur människor kommer att reagera om de får reda på dem. Ha mer tilltro till dina vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intensiv och händelserik måndag där fokus ligger på att hinna med så mycket som möjligt på förmiddagen eftersom du vet att det är svårare att fokusera efter lunch. Ett rykte gör dig lite upprörd. Du vet inte riktigt hur du ska hantera den här informationen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och utvecklande dag där fokus ligger på detaljer snarare än att hinna mycket. För en gångs skull får du möjligheten att leva ut din nördighet när det gäller små och petiga uppdrag. På kvällen ringer en vän för att höra hur det är med dig.

Vågen 23/9-22/10

Ibland blir du upprörd över hur människor kan resonera så som de gör i vissa lägen. Personer som du egentligen tycker om kan vara både trångsynta och smått rasistiska vilken gör dig upprörd. Som Våg försöker du nästan alltid att hitta ett sätt att förstå alla människor.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du för dig i ett sammanhang som har med jobbet att göra. Det blir en intressant dag där du får möjligheten att visa vad du går för flera gånger om. Innan den här dagen är över så kommer ingen att ifrågasätta din kompitens.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad över att du måste välja grupp att umgås med. Du känner dig inte riktigt hemma någonstans och helst skulle du vilja gå tillbaka till det som var förr, men du vet att det kommer att bli svårt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du jättetrött, men försöker ändå att vara på gott humör. Du har lite dåligt samvete över att du ibland fräser åt personer som du egentligen tycker rätt så mycket om. Idag pratar du extra mycket med någon som du har mer gemensamt med än du tror.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är seg, men försöker ändå att hålla ett rätt så högt tempo den här dagen. Det gäller att inte vara rädd för att ta i och köra på fullt ut. Det är större risk att du inte orkar om du försöker dra ned på tempot. En god nyhet gör dig glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar inga risker idag. Du känner att du håller på att förlora något som du är rädd om och idag så ser du till att ta plats och försäkra dig om att den här personen fortfarande står dig nära. Du kan vara väldigt charmig när du vill.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons