Tisdag 2/10

01 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du en risk som kan visa sig vara ett riktigt genidrag. Det handlar om att vara ärlig i frågan om dina känslor och hur du ser på framtiden. Det är inte ofta som undviker att chansa, men när det kommer till det som betyder mycket för dig har du för vana att vara försiktig.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen inleds bra, men blir stressig efter lunch eftersom det finns så mycket som du vill hinna med den här dagen. Du har höga ambitioner just nu och hösten får dig att känna dig positiv till livet i allmänhet. Har du möjlighet tar du gärna en härlig höstpromenad på eftermiddagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du chansar ofta på saker som har med pengar att göra. Du är en person som gillar risker, spel och odds. Idag finns det en risk att du förlorar lite mer än vad som är bekvämt för dig om du ställer upp i en särskild tävling.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det dags att fatta ett beslut. Du har erbjudits många möjligheter att förändra din vardag, nu är det upp till dig hur du vill göra. Du tenderar att skjuta upp alla beslut på framtiden och skylla på omständigheterna omkring dig istället för att konkret göra något åt din situation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lite förvirrad av en kollegas dubbla signaler. Du tror att du vet vart du har hen, men sedan säger eller gör hen något som får dig att fundera. Själv är du ganska säker på hur du vill att den här relationen ska utvecklas, men du har svårt att visa vad du känner. Du är rädd att bli sårad.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något väldigt vilsamt över ditt tecken just nu. Du stressar inte upp dig även om det är mycket att göra. Tvärtom så vet du att det blir mycket bättre av att inte stressa, utan hellre jobba över och vara noggrann.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du och en chef kommer ihop dig idag. Det är ganska sällan som du hamnar i bråk eller argumentationer eftersom du oftast viker dig hellre än att gräla, men just idag så betyder din ståndpunkt mer än din konflikträdsla.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant dag där du utvecklar en tanke till idé och sedan gör den till ett konkret projekt. Du har låtit din idé växa fram i den undermedvetna under en längre tid och det är kanske därför den här precessen går så smidigt. Du vet redan hur du vill att allt ska utformas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du fånga en persons uppmärksamhet. Du och hen har haft en fling under en längre tid, men nu känner du att det inte är lika intressant längre från din flirts sida och plötsligt blir du väldigt intresserad. Det är ofta så med Skytten att hen vill ha det hen inte kan få.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig lite småhängig den här tisdagen, men du försöker ändå att behålla ditt goda humör. Någon har längtat efter dig i helgen och du blir förvånad och lite rörd över det välkomnandet du får när du kommer till jobbet idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött den här tisdagen, det har varit en rolig men lite för intensiv helg för din smak. Nu behöver du komma in i vardagslunken, men det kan visa sig svårt för det är så mycket som händer just nu, både privat och på jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar mycket över kärlek, känslor, passion och förhållanden just nu. Oavsett om du har ett förhållande eller är singel så känner du dig inte riktigt nöjd med din situation. Du känner att du vill ha lite mer passion i ditt liv. Saker händer inte av sig själv, vill du ha passion får du jaga den.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons