Onsdag 3/10

02 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen bjuder på en hel del roliga upplevelser. Du är på ett strålande humör och det mesta du tar dig för går precis som du vill. En vän tvekar länge när det gäller ett beslut om en gemensam semester eller en kortare resa. Hen funderar över sin ekonomi.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen får du chansa en del för att hinna med det som du ska och kunna gå hem i tid. Du gör nödlösningar, men du är ändå noggrann med ett behålla en hög kvalitet på det du gör. Kvällen handlar om att förbereda inför helgen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir rörd över en fin komplimang som du får idag. Det är inte ofta som dina kollegor eller vänner strör den här typen av superlativ omkring sig. Eftermiddagen ägnar du åt ett detaljarbete som måste få ta sin tid oavsett hur tråkigt det är.

Kräftan 21/6-22/7

Idag känner du massor av hopp. Det har varit en känslomässig berg och dalbana den senaste tiden, men nu när Solen går in i en gynnsam aspekt som återvänder ditt vanlig självförtroende och du flirtar ganska friskt med en person som du har blivit intresserad av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att göra rätt för sig och att inte låta någon annan göra det tuffa jobbet med du bara tar de uppgifter som är roliga. Lejon kan ha svårt för grupparbete, men det är något som du får öva på den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns massor av tålamod i ditt tecken just nu vilket gör att du inte blir särskilt upprörd när du stöter på motgångar. Du gör om och gör rätt helt enkelt utan att gnälla. Dina kollegor är mållösa över din fantastiska inställning till det mesta just nu.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara väldigt irriterad på en släkting eller familjemedlem, men om någon annan klankar ned på den här personen så går du genast till attack. Du är en väldigt familjekär person som inte tolererar kritik när det kommer till dina nära och kära.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara väldigt konkret i dina förslag. Om du lägger fram en idé som kan omtolkas så ska du se att det resultat som din kollega lägger fram inte alls är i närheten av vad du tänkt dig. Tydligheten är nyckeln till ett lyckat samarbete den här onsdagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite försiktig med hur du agerar i ett visst sammanhang. Du vill inte få kritik för det du gör eftersom du är rätt så känslig just nu på grund av Månens placering. För att slippa negativ uppmärksamhet så håller du dig lite i bakgrunden idag.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen börjar du lir lite stressad över att hinna med ett visst projekt. Du kan vara ganska långsam när du arbetar och det vet du om så det gäller att se till att du har den tid du behöver. Ett kärt återseende får dig att bli nostalgisk idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar åt dig öronen när det kommer till ett visst projekt. Din kollega är driven och väldigt idérik, men i just det här fallet så tror du att det kommer gå helt åt skogen och då vill du inte vara inblandad.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar hela dagen en oväntad, men välkommen vändning när du plötsligt springer på eller får samarbeta med någon som du vill komma nära. Idag släpper du all stolthet och försöker snärja den här personen med din härliga charm. Om du vill så kan du lyckas.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons