Torsdag 4/10

03 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en dag att reflektera över saker som du vill göra och vissa saker som du ångrar att du gjort. Väduren är kanske inte ett av de mest eftertänksamma tecknen i zodiaken, men då och då påverkas hen av Månen och självinsikten blir viktigare dessa perioder.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som sällan delar med dig av dina innersta tankar även om du utåt sett verkar vara väldigt öppen. Det handlar mest om att du tycker att vissa saker är bättre att hålla för sig själv än något medvetet avståndstagande från dina vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir lite av ett äventyr för Tvillingen. Har du möjlighet så tillbringar du dagen tillsammans med dina vänner eller nära kollegor. Dagen handlar om att växa som människa och ta ansvar i komplicerade situationer.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen stannar du hemma om du har någon som helst möjlighet att göra det. Visst får du dåligt samvete när du sviker vissa kollegor, samtidigt så vet du att du måste lyssna på din kropp och ta hand om dig själv i första hand.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett alldeles strålande humör idag. Trots att du tydligt har talat om att du inte är ett dugg positiv till allt som ska ske den här dagen så uppvisar du en helt annan utstrålning när du väl kommer till jobbet. Det finns något som gör att du faktiskt ser fram emot den här dagen. Kvällen blir magisk men sen.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar saker som sker omkring dig med ro. Du har insett att du inte alltid kan få som du vill, och när majoriteten av kollegor eller vänner går emot dig är det lika bra att rätta sig i ledet. Sedan du gjorde den här slutledningen har livet förenklats en hel del för dig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ingen som kan vara så empatisk som du nu när Månen påverkar ditt tecken. Just nu kan du känna med alla i din närhet, även personer som du vanliga fall inte ens gillar. Kvällen blir ett äventyr i sig.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här torsdagen tar du ansvar att du är en kraft att räkna med när det behövs. Din energi kommer just nu från Solen och ger dig och mer driv än du brukar ha. En hobby har blivit en passion som dominerar din fritid lite väl mycket ibland.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt den här dagen. Du tampas med kyla, ilska och en hel del småkrämpor. Lägg till att du inte får den uppmärksamhet som du brukar få så blir det en ganska eländig dag. Kvällen blir något bättre men du är fortfarande sur.

Stenbocken 22/12-19/1

Du trodde att du skulle avsky den här dagen för att den innehåller flera saker som du brukar tycka direkt illa om. Av flera anledningar blir det här en äventyrlig, rolig och minnesvärd dag där du växer och där du tillåter dina känslor att få växa. Kvällen bjuder på massor av roliga aktiviteter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt den här torsdagen och det blir en riktigt harmonisk och mysig dag. Du skämmer bort dig själv lite extra med god mat och hemmalyx på kvällen. En bra serie eller en god bok blir en perfekt avslutning på dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har kommit på dig själv med att tänka mer och mer på en person. Hen smyger sig in i dina tankar så väl på dagen som på nätterna och du har insett att du måste göra något åt det hela innan du blir tokig. I övrigt en rolig, men ganska annorlunda dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons