Fredag 5/10

04 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under fredagen tar du en paus från vissa personer som du umgåtts väldigt intensivt med den senaste tiden. Det handlar mest om att du vill fundera över vart du är på väg i livet utan att vissa personer tvingar på dig sin åsikt.

Oxen 20/4-20/5

Du är ganska kall mot en person som inte mår bra och det beror på att hen vid upprepade tillfällen betett sig illa. Du har svårt för människor som törstar efter uppmärksamhet på bekostnad av andra. En liten flirt förgyller den här dagen för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga måsten på arbetet idag utan du kan lägga upp ditt jobb precis så som du vill. Tack vare den frihet du får den här fredagen så blir du på ett strålande gott humör. Kvällen handlar om att ha självinsikt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som sällan lyssnar på bortförklaringar men idag är du faktiskt beredd att godta din väns ganska dåliga förklaring hellre än att få en sanning som du inte vill höra slängd i ansiktet. Just nu är du känslig och du skyddar dig själv mot allt som kan göra ont.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig dag där du känner massor av värme för en viss kollega. Hen har berört dig på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Med en blandning av mod, sårbarhet och ärlighet har hen tagit dig med storm.

Jungfru 23/8-22/9

Du är irriterad på en person som nästan alltid lyckas vara sen. Du kan själv komma försent ibland, men då kan du ge dig på att den här personen ändå kommer en kvart efter dig. Kanske är det bra om ni samtalade om det här problemet innan det blir värre. Kvällen blir rolig och social.

Vågen 23/9-22/10

Du riskerar att göra av med mycket pengar på ett impulsköp idag. Det handlar om något som du önskar dig men som du egentligen inte alls behöver. Nu när det är ett bra pris blir du väldigt frestad att slå till fast du vet att du inte borde.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt lömsk idag. Om någon säger fel sak eller uttrycker sig klumpigt så kan du hugga direkt. Ditt temperament kommer från Mars och gör dig väldigt lättretlig samtidigt som Mars skänker ditt tecken massor av bra energi. Kvällen blir annorlunda men trevlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande gott humör idag och du umgås med en vän som du inte träffar så ofta som du skulle vilja. Den här dagen diskuterar ni intima saker, kärlek och skvallrar en massa. Kvällen bjuder på nyheter från en nära släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen inleds ganska konstigt med en utflykt i okänd terräng. Du brukar inte ha problem med att orientera dig när det är människor och miljöer du känner till, men det här blir en prövning för dig. Trots en del missar lyckas du över förväntan med det du förutsatt dig. Kvällen blir lugn och familjär.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tror att du kan komma undan, men så lätt är det inte idag. Du förväntas att vara en i gruppen och briljera med din charm och dina roliga kommentarer. Trots att du helst av allt vill gå och lägga dig tidigt på kvällen så blir det en sen, men ändå ganska trevlig fredag.

Fiskarna 19/2-20/3

Om du inte kan träffa den du tänker på idag så ser du till att ha kontakt med hjälpa av mess, snap eller kanske ett telefonsamtal. Du vill känna hens närhet även om ni är långt ifrån varandra. Under kvällen får du ett meddelande från någon som tycker du är attraktiv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons