Lördag 6/10

05 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig men kanske lite väl äventyrlig lördag för din del. Den börjar betydligt senare än vad du tänkt dig eftersom du är väldigt trött och seg på morgonen. Under dagen får du chansen att träffa nya människor och du knyter en hel del kontakter.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen blir social och trevlig. Du kan ha en kortare resa eller utflykt inplanerad den här helgen eller så går du på upptäcktsfärd i ditt närområde. Under dagen träffar du en hel del människor och det blir både spännande och omväxlande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del att ta tag i när det gäller ditt privatliv, men du föredrar att skjuta upp det istället för att lösa problemen. Just nu gör en dubbel influens från luft att du har svårt att hantera vissa typer av konflikter. I övrigt en trevlig och lugn dag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en del stress för dig den här lördagen. Du förväntas prestera i olika sammanhang och det gör att du känner dig lite nervös. Under dagen får du en hel del uppbackning från en vän och plötsligt känns allt enklare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen försöker du att inte tänka så mycket utan bara vara. Du har grubblat en del över både dina känslor och över din framtid den senaste tiden så nu behöver du en brejk och bara njuta lite av nuet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan styr öppet utan fördrar att påverka lite vid sidan av. Idag får du ändå visa vad du går för genom att steppa upp och ta ansvar när en annan chefsperson backar undan. Det blir en märklig dag.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett gott humör den här dagen och det mesta handlar om att vara social och ha trevligt. Lite allvar ger allt det roliga ett perspektiv och gör att dagen blir minnesvärd. Kvällen blir alldeles för sen för din smak.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte rädd för att sticka ut, snarare tycker du att det är lite roligt att vara annorlunda Idag förstärker du den där lite udda sidan av dig själv för att märkas mer antingen i ett mer offentligt sammanhang eller på en fest/middag där du inte känner så många.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du få till en gruppaktivitet, men många av dina vänner är bortresta eller upptagna vilket gör att dagen inte alls blir så som du planerat. Kanske borde du försöka ta kontakt med en vän som du inte träffar så ofta, men som sällan är upptagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att leverera men samtidigt om att ha kul. Du gör vad som förväntas av dig, och kanske lite till vilket lyfter den här dagen ytterligare. En gammal flamma tar kontakt med dig och vill prata om vad som hänt mellan er två.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir rolig, spännande och väldigt intensiv. Den börjar ganska tidigt och slutar ganska sent. Mycket handlar och att hjälpa till och finnas där för andra. Du kanske deltar i ett evenemang av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig vänd ut och in. Under den senaste veckan har du kommit till klarhet om dina känslor för en viss person, men frågan är om du verkligen vill acceptera det du känner. Du vet att situationen inte bara är känslig den är komplicerad på många olika plan. Tänk inte så mycket, följ ditt hjärta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons