Söndag 7/10

07 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt ineffektiv den här söndagen. Det finns ingen energi eller lust att göra någinting i ditt tecken och därför är det troligt att du bara tar det lugnt den här dagen. En konflikt i bekantskapskretsen kräver en viss finkänslighet.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir trevlig med fokus på att njuta och vara utomhus. Du känner dig ganska trött efter en lång och påfrestande förhöst, men idag så återvänder livsgnistan och du känner att saker är på väg att ändras. Det du känner ligger i luften är en långsiktig förändring som har med arbetet att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen ägnar du gärna åt en hobby. Du känner ett behov av att komma bort från vardagen och den typen av hobby som du har blir en utmärkt verklighetsflykt för några timmar eller någon dag. Kvällen bjuder på lite skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker bekräfta något som du misstänkt en tid men som du inte har fått svart på vitt på. Du kommer att bli förvånad när du får svar på dina frågor för det är inte alls de svar du förväntat dig utan något helt annat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du komplicerar till en bra relation som du har genom att försöka tolka en viss person. Hen sänder inte ut dubbla signaler eller behöver tas med storm av dig. Det räcker med att du är ditt vanliga charmiga jag och att du vågar vara omtänksam så har du vunnit den här personens hjärta.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intressant och lärorik. Kanske går du en kurs eller lär dig något av en vän. Under dagen får du utnyttja din kreativitet samt lära dig att tänka på ett helt nytt sätt när det gäller en kombination av det praktiska och det konstnärliga.

Vågen 23/9-22/10

Du är säker på vad en bekant vill när hen kontaktar dig för att ni ska ses. Hen brukar ha mer på agendan än att bara träffas och ha kul. Det blir nästan alltid en twist på allt när ni ses. På kvällen hjälper du en ung vän eller en äldre släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undrar mycket över vad en person tycker och tänker om dig, men du vågar inte riktigt att gå på för hårt och fråga rakt ut. Du är osäker på både dina egna känslor och på den här personens känslor så därför håller du dina tankar för dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag passar du på att njuta av att vara ledig. Oavsett om du tillbringar dagen med vän, familjen eller myser för dig själv hemma så blir det en härlig och energigivande dag för din del. På kvällen räcker du ut en hand mot en vän som du har haft en konflikt med.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att vara en i gänget och om att få ge järnet. Det blir en rolig, lärorik dag där du får flera fina komplimanger. Du presterar bra och du njuter av all uppmärksamhet. Kvällen handlar om att ta sig från ett ställe till ett annat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tillbringar dagen tillsammans med familjen eller med vänner. Idag passar du på att uppdatera dig på lite information som du behöver för att komma vidare i ett visst projekt. Eftermiddagen ägnar du åt att tittar på en sport av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kontaktar en person som hela tiden finns i dina tankar. Hur du än försöker kan du inte sluta fundera över hen och det gör dig både irriterad och glad på samma gång. Du är glad över att ha den här personen i ditt liv, men irriterad på vilken makt hen omedvetet har över dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons