Måndag 8/10

08 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om övertalning och om att inte vika sig även om det känns som om alla är emot dig. Du är ett ganska framåtskridande tecken och det är inte alltid som dina idéer går hem från början. Ibland måste du ta strid för det du tror på.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite seg. Efter en skön helg är det svårt att komma in i vardagslunken igen. Som tur är finns det trevliga kollegor och en del spännande uppdrag som gör att det bli enklare. Kvällen handlar om att pyssla hemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är det mycket att göra både privat och på arbetet så det gäller att du ser till att få tid över att varva ned i alla fall en gång om dagen. Om du märker att du har svårt att sova på grund av alla tankar som far runt i skallen bör du boka av så mycket du kan på fritiden.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att visa att du bryr dig om en person som du tycker om men som kan göra dig galen mellan varven. Hen är envis, tjurskallig men oftast underbar. Idag har du möjligheten att visa den här personen lite extra värme.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag brottas du med massor av funderingar. Du vill gå vidare med dina planer, samtidigt som Månen spär på din osäkerhet för hur smart det här du planerar att göra egentligen är. Dina planer kan röra jobbet men också handla om en relation som du vill förändra på något sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ivrig och glad idag. När du är på det här humöret så kan inget stoppa dig. Under dagen får du möjligheten att visa vem du är i ett sammanhang där många chefer ser på. Kvällen handlar om en sport av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Det är din förmåga att ena även om det är en stor och brokig grupp som blir din stora tillgång idag. Genom att visa hur man kan jobba mot samma mål fast man inte alltid har samma åsikt skapar du harmoni och arbetsro för många.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du för dig av vad livet bjuder på. Du njuter verkligen av den här dagen trots att den är en vanlig måndag. Under eftermiddagen skämmer du bort dig själv lite extra genom att ta en lång fikapaus eller unna dig ett syndigt impulsköp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en risk att du är hemma idag. Horoskopet visar på förkylning eller magproblem. Du har haft en skön helg, men det har inte fått dig att bli så frisk som du hoppats på. På kvällen hör en vän av sig med nyheter av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagar är alltid värst för din del. Du känner dig trött, sliten och i allmänt dåligt skick, men det blir bättre ju längre dagen går. Ett test av något slag den här dagen får dig att bli nervös fast du vet att du kan allt som ska prövas.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag fokuserar du kring ett projekt som kan hjälpa dig framåt på flera punkter när det gällerarbetet. Det blir en intressant dag fylld med möten och matnyttig information. Kvällen handlar om att ordna något som har med din eller någon annans resa att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Din charm går hem, men du måste kämpa för att komma den här personen nära. Hen har en ganska stor personlig sfär som hen inte släpper på i första taget. Det är en del av det som du tycker är intressant med den här personen, just att hen är så svår att lära känna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons