Onsdag 10/10

09 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du förväxla en bekant med någon annan idag och det ger dig lite bekymmer. Det är egentligen en bekant som du inte sett på länge så förväxlingen är kanske inte så konstig, men du tycker ändå att det är pinsamt.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inga ord för hur stressad du blir över vissa krav som dina chefer har på dig idag. Du tycker att de begär det orimliga, men eftersom du inte har tid att argumentera med den som accepterar du dina uppgifter med under en stum protest. Kvällen passar bra till en dejt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om frivilliga val och en förmåga att växa i ett sällskap där du inte känner så många från början. Det blir en intressant och utvecklande onsdag där din kreativitet får möjlighet att blomma ut ordentligt.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns få personer som kan få dig på dåligt humör så undvik de eller dem som faktiskt har förmågan att lyckas få dig grinig. Under dagen får du ett romantiskt förslag som du faktiskt överväger, men du inser att det antagligen inte är för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du dras till en person på grund av att hen är så annorlunda mot alla andra som du känner. Hen viker av från normen på ett positivt sätt, även om hen kan vara ganska jobbig när hen blir provocerad. Kvällen bjuder på en utmaning av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite avundsjuk på en kollega som alltid lyckas ordna det bra för sig. Hen är om sig och kring sig vilket skapar möjligheter för hen både privat och på jobbet. Under eftermiddagen får du nyheter som piggar upp.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intensiv dag där du lyckas få en person att känna sig väldigt förvirrad genom att du är vänlig och familjär. Den här personen är inte van att bli behandlad på det här sättet av någon som hen inte känner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på hugget idag och du gillar att starta diskussioner även om du avskyr att förlora dem när någon är mer påläst än du är. Under den här onsdagen passar det bra att investera i något som har med hösten att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen med ro. Du är inte ditt vanliga, spralliga jag och det beror på att du har något i kroppen som gör dig lite trött och hängig. Har du möjlighet så kanske du till och med stannar hemma för att kurera dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på en hel del skratt. Det finns särskilt en eller några personer som kan få dig att verkligen släppa loss. Under dagen upptäcker du att en kollega flirtar lite med dig och det tycker du är trevligt. Kvällen kan handla om sport, men framförallt handlar den om dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir varierande och rolig. Du har många projekt på gång just nu och ibland blir det en del övertid för dig. Din partner kan bli irriterad på alla timmar som du spenderar på jobbet, men hen får finna sig i att du vill visa vad du går för.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar om att få människor att må bra. Du plockar fram din charmigaste sida och då är det svårt att inte falla för dig. Har du ingen relation just nu så kan du vara ganska öppen för förslag när det gäller både lösa förbindelser och lite allvarligare förhållanden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons