Torsdag 11/10

10 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som alltid märks och det trivs du med. När du inte är i centrum så ser du till att bli det. Under den här dagen börjar du ett nytt samarbete med en kollega och det fungerar riktigt bra. Du är förvånad över hur likt ni två tänker.

Oxen 20/4-20/5

Du motsätter dig en person som alltid ska bestämma och direkt uppstår en konflikt. Som tur är så respekterar du och den här personen varandra mycket så ni lyckas lösa problemet på ett smidigt sätt. Kvällen blir sen och intensiv för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte rädd för att sticka ut så som du gör idag. För dig faller det sig naturligt att avvika från den vanliga grå massan av människor. Idag får du en komplimang som gör dig riktigt glad eftersom den är så uppriktig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rädd för att skapa ett missförstånd mellan dig och en vän och därför tar du avstånd från hen, igen. Din vän kan omöjligt förstå hur du tänker utan hen tycker bara att du är knepig i största allmänhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir trevlig men intensiv. Du umgås mycket med en person som alltid får dig att skratta. Tyvärr hinner ni inte ses så mycket som du skulle önska, men det skulle kunna bli lite mer om du tog fler initiativ. Din vän är lite dålig på att boka in saker om inte någon annan kommer med ett förslag.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir stressig och du tvingas att vara väldigt effektiv i ett projekt som du egentligen skulle vilja låta ta lite mer tid. Det du gör idag tycker du vanligtvis är jättekul, men när du inte får utlopp för din kreativitet så blir det inte lika stimulerande.

Vågen 23/9-22/10

Under den här torsdagen fattar du flera snabba beslut och det är lite ovanligt för den veliga Vågen. Du är imponerad av dig själv. Under dagen möter du en kollega som behöver hjälp med ett litet konstigt uppdrag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara duktig på det du gör och det är du nästan alltid. Du har en förmåga att lära dig snabbt och sedan kunna utnyttja dina lärdomar på bästa möjlig sätt. Under eftermiddagen passar det bra att ta en promenad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns ett vemod över ditt tecken just nu. Du saknar någon eller något i ditt liv, men du vet inte riktigt vad du ska göra för att få det eller hen tillbaka igen. Försök inte framtvinga något idag utan låt saker få lösa sig av sig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att vara vaken och att vara med på detaljer. Det blir en stressig, jobbig men samtidigt stimulerande dag. Just nu har du en bred umgängeskrets och du trivs utmärkt med livet. Kvällen bjuder på lite underhållning.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du komma ifrån tidigt så du försöker att ta ett par genvägar men det faller inte så väl ut som du skulle hoppats på. Under eftermiddagen får en chef ett uppdrag som hen raskt vidarebefordrar till dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte allt för säker på dig själv idag. Du har ofta rätt, men inte alltid. Försök att vara ödmjuk och kolla upp fakta innan du hävdar något. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa en kollega ett knep som kan spara hen en massa tid.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons