Fredag 12/10

11 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR

 Väduren 21/3-19/4

Under den här fredagen kommer du ihop dig med en av dina chefer. Ni ser väldigt olika på din framtid och du är inte särskilt nöjd med din chefs version av hur din karriär kommer att gå. Under kvällen passar du på att umgås med lite nya vänner.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen börjar tidigt och slutar ganska sent. Det blir en intressant och händelserik dag kantad med god mat, skratt och en hel del nya upplevelser. På kvällen är du gärna tillsammans med din familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara ganska kaxig mellan varven, men när det väl kommer till kritan så är du inte alls så stursk som du ger sken av. Dina vänner känner dig väl och vet att under din tuffa yta finns en mjuk, intelligent person som älskar uppmärksamhet. Idag visar du din mjukare sida för en ny bekantskap.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt velig med det mesta i ditt liv just nu. Egentligen är det rätt så konstigt eftersom du vet ramarna för vad du vill göra och vart du är på väg, det är bara detaljerna som är ovissa. När det gäller kärlek upptäcker du att du kan bli svartsjuk fast du, enligt dig själv, inte ens är så intresserad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är involverad i en komplex situation som, mellan varven gör dig lite smått galen. Du inser att det finns vissa personer som du börjar tycka mer och mer om och då har du lättare för att bli svartsjuk. Tänk på att det är svårt för personen ifråga att tolka ditt beteende när du inte erkänner dina känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en roliga och utvecklande fredag där gruppaktiviteter verkar betyda mycket för att ditt arbete ska komma framåt. Du brukar i regel trivas bättre med att jobba själv, men just idag har du inget emot att slå dig ihop med vissa kollegor. Kvällen handlar om att festa.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och upplyftande dag där du lär dig många nya saker. Var inte rädd för att sticka ut och vara annorlunda. Under eftermiddagen och kvällen får du chansen att testa en ny, rolig men svår hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ditt äventyrliga humör den här fredagen och det innebär att du kanske tar lite onödiga risker. Du kan vara ganska vågad när du vill och idag vill du verkligen. Kvällen blir rolig och du spenderar den gärna med dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen blir lite tråkig. Du trivs inte med dina vänner så du håller dig gärna för dig själv eller umgås med familjen. Det är egentligen inte dina vänner det är fel på, du genomgår en metamorfos och till den är över så känner du att du inte passar in någonstans.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar oförskämt tidigt och det finns en risk at du blir lite grinig under förmiddagen, särskilt om vissa uppgifter drar ut på tiden. Här är kaffe och en positiv inställning bra tips på att klara dagen. Eftermiddagen och kvällen blir mysiga och givande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du stressar för att hinna med ett visst projekt på förmiddagen, men när det väl är avklarat så kan du slappna av och njuta av att det nästan är helg. Kvällen bjuder på ett äventyr när det kommer till mat och nya miljöer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är sur på en kollega för att hen lockar fram dina värsta sidor. Du blir grinig och sätter dig på tvären när den här personen är närvarande. Idag saknar du en kollega som är bortrest. Hen tillför alltid skratt och roliga upptåg när hen är där.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

Annons