Lördag 13/10

11 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Lördagen börjar och slutar sent. Du sover gärna länge när du är ledig, men det innebär att du är väldigt pigg på kvällarna. Idag passar det bra att bekänna färg för en vän eller släkting. Du har kommit med tillräckligt många vita lögner, hen förtjänar sanningen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir givande och mysig. Du är i miljöer som du inte brukar vara i och det väcker äventyraren i dig. Idag testar du lite nya saker som kan ha med mat, kultur eller dryck att göra. Eftermiddagen bjuder på en spännande upplevelse. Kvällen blir en fantastisk avslutning på dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill så mycket just nu, men det är inte säkert att du hinner avsluta alla små projekt som du drar igång den här lördagen. Det finns en risk att din partner tröttnar på att du aldrig verkar bli klar med någonting. På kvällen får du en överraskande nyhet.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du vet att du borde ta det lugnt och vila den här lördagen, men du verkar bestämma dig rätt sent för att strunta i alla förnuftiga argument och gå ut och ha kul istället. Kvällen blir rolig, men lite konstig. Tyvärr kommer du få lida för ditt beteende på söndagen.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant söndag, Du har tät kontakt med en person som är bortrest och ni kommer varandra lite närmare den här dagen, fast ni är så lång ifrån varandra. Kvällen handlar om att vara med vänner. Det blir en trevlig, men inte så intressant kväll.

Jungfru 23/8-22/9

I ditt fall handlar det bara om att bestämma sig. Du har fått en influens från Vågen som gör dig ovanligt velig vilket knappast underlättar den här lördagen. Tänk på att väldigt få beslut är livsavgörande. Väljer du fel går det troligtvis att rätta till lite senare.

Vågen 23/9-22/10

Du är på gott humör den härlördagen. Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop och det mesta du tar dig för lyckas. Det du ska undvika är affärer som har med bostäder eller fast egendom att göra. Kvällen bjuder på lite nyheter

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Om du tvekar kommer ditt projekt att misslyckas. Här gäller det att ha en klar vision från början och hålla fast vid den kvällen ut. En person som du inte riktigt klarar av inkräktar på din personliga sfär idag. Här gäller det att vara vänlig men bestämd.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att komma över en förlust. Det kan vara en sak, ett förhållande eller en släkting som har flyttat. Oavsett vad det gäller så måste du bearbeta dina känslor innan du kan släppa taget om det som hänt och gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du något att bevisa för dig själv. Hur det går beror mycket på hur fokuserad du kan vara och hur bra du kan läsa spelet. Du har alla möjligheter att ta hem högsta vinsten, men då gäller det att inte ge upp även om du känner att du ligger under.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om nya miljöer, att njuta av stunden och att bara slappna av. Eftermiddagen och kvällen bjuder på flera spännande ögonblick och en hel del nervöst väntande. Om allt går som planerat finns det en anledning att fira ikväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som sällan säger ifrån för du vill inte såra dina vänners känslor. Idag går en person som du känner över gränsen och då väljer du att markera ganska tydligt emot hen. Du har fått nog av hens manipulation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons