Söndag 14/10

14 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns inga kanske idag. Du ger dig hän fullt ut och du älskar det. I grund och botten är Väduren en pionjär som inte blir rädd för att utmana gränser och testa nyheter. Under dagen kommer du ihop dig med en äldre släkting som du tycker lägga sig i alldeles för mycket.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att njuta fullt ut. Det finns inga krav den här söndagen, bara familj, vila, god mat och massor av frisk luft. Under dagen funderar du en del kring jobbet. Du ältar vissa saker med din partner eller en annan familjemedlem som du litar på. Du går från klarhet till klarhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att tvinga sig själv att göra saker som du kanske inte tycker är så roliga. Du vet att du kommer att ångra dig om du inte är disciplinerad idag och biter ihop fast du tycker något är jättetråkigt. Om du lyckas hålla fast vid din vision kommer du vara nöjd med dig själv på kvällen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag ångrar du väldigt ett hastigt beslut som du fattade igår kväll. Det handlar om att du inte är i fysisk form att utföra något som du har lovat att göra och du vet att det kommer att få konsekvenser. Även om du inte vill erkänna det så har du lärt dig en läxa den här helgen.

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig upp och ned beroende på dag. Solen påverkar ditt humör en hel del just nu och därför kan du plötsligt bli grinig utan någon direkt orsak. Även Månen påverkar ditt tecken och får dig att dagdrömma en hel del.

Jungfru 23/8-22/9

Du är i god form idag och du ser fram emot att utmana dig själv inom vissa områden. Det är inte ofta du så på hugget som just nu, men du får både driv och energi från Solen. Kvällen handlar om att vara fokuserad på en detalj.

Vågen 23/9-22/10

Du är inspirerad, glad och väldigt charmig idag. Du blir presenterad för en ny bekant och hen kan inte annat än att förtrollas av ditt leende och din humor. Som singel kan du vara sugen på att flirta lite, du vill testa hur oemotståndlig du är just nu.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte rädd för att vara ärlig. Visst kan din uppriktiga åsikt orsaka en del diskussioner, men du kommer att märka att din ärlighet lönar sig i längden. Du slipper att hålla rätt på en massa nödlögner och olika bortförklaringar.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du arg på en vän för att hen gått bakom din rygg och flirtat med en person som du anser är din. Även om ni inte just nu är i en relation så vet din vän om vad du känner för hen och bör kunna hålla sig borta.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag arbetar du lite för att ligga bra till i veckan. Du stressar inte utan njuter av dagen och lägger in lite uppgifter här och där för att inte förlora den här sköna feelingen som du har. Finns det möjlighet kanske du lyxar med en massage eller lite spontanshopping till dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt idag. Efter ett par hetsiga veckor anser du att du både förtjänar att sova ut, slippa stressa och få möjligheten att bara njuta av nuet. Du tar gärna en eller kanske flera promenader bara för att få komma ut i den friska luften.

Fiskarna 19/2-20/3

För dig finns det många aktiviteter att välja på, men du är inte särskilt sugen på någonting. Det har varit en ganska jobbig helg känslomässigt sett och du behöver få tid att fundera på framtiden, dig själv och över dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons