Måndag 15/10

15 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen hakar du upp dig på något som din chef säger och det kan leda till att ni börjar gräla. Även om det är ett civiliserat gräl utan höjda röster så kan ingen ta fel på att ni är osams. Hen tycker att du är respektlös mot någon som står över dig i hierarkin medan du tycker att hen är en idiot.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn inledning på veckan, mycket beroende på att du vägrar att stressa även om det finns en del att göra. Du unnar dig bra frukost, motion och tar hand om dig själv mer än du gjort tidigare. Du har bestämt dig för att bli snällare mot dig själv. En oväntad flirt förgyller dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du längtar bort och du tillbringar en hel del tid idag med att semestersurfa, kolla priser på resor och dagdrömma om nya miljöer. Dina kollegor kan bli lite irriterad att du är så ofokuserad nu när ni har mycket att göra.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du funderar över hur du ska lägga upp arbetet idag. Även om du verkligen inte har lust att jobba så vet du att du gör det för din egen skull och för din framtid. En kollega hjälper dig med hur du ska tänka inom ramen för vissa projekt som du fått att jobba med.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir väldigt besviken när du upptäckeratt en kollega inte kommer till jobbet idag. Hen kan vara bortrest eller bara sjuk, i vilket fall som helst drar hens frånvaro ned ditt humör ordentligt. Kvällen tillbringar du med att fundera över varför den här personen påverkar dig så starkt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ha tålamod och att vara effektiv med både din egen och andras tid. Det kanske inte låter så kul, men du inser hur mycket energi du kommer att spara på att lägga upp jobbet på rätt sätt. Kvällen blir rolig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en balansgång som är viktig att du upprätthåller idag. Du har hamnat i en ganska konstig situation där du både ska vara chef och kollega på samma gång vilket kan vara lite komplicerat. Här är det viktigt med att vara diplomatisk.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Ekonomin är inte så bra som du skulle önska just nu och du funderar på att ta ett extrajobb. Främst funderar du på om du kan förvandla en hobby till något som kan generera pengar. Du är på rätt spår, men du bör fundera lite till.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att motivera sig själv och andra. Du är egentligen inte så bra på det eftersom du föredrar att jobba självständigt, men m du använder dig av din charm och humor så kan du kanske locka dina kollegor att samarbeta bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att inte stressa och det tycker du är skönt. Du använder dagen till att jobba med olika projekt samtidigt som du unnar dig att göra saker som du tycker är roliga med som inte är lika nödvändiga. På kvällen får du en fin komplimang.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska lugn men lång. Du njuter av det sista av resterna av lugnet från helgen. Det finns en problematik i ditt horoskop som du har valt att inte titta närmare på just nu, men som du bearbetar omedvetet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra dag där du fokuserar på jobbet och tränger undan allt som har med ditt privatliv att göra. Du behöver den här pausen i dina tankar. Under dagen kan en nyhet som har med ett framtida val att göra bidra till att bilden klarnar något.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons