Onsdag 17/10

16 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att visa att du kan prestera på hög nivå även om du är stressad. Du kan bli tjurskallig när du känner press och då blir inget bra. För att undvika att hamna i den situationen bör du fokusera på en sak i taget och inte tänka så lång framåt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en överraskande rolig och intressant onsdag. Du lär dig nya saker som har med jobbet att göra och du tycker att det är kul att utvecklas. Dag för dag känner du att din arbetssituation blir stabilare och roligare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på humör för att bråka idag och det är inte likt dig. Pluto ställer till det för dig känslomässigt och Mars bidrar till ditt lynniga humör. Det bästa du kan göra den här dagen är att gå undan när du börjar känna dig lite folkilsken.

Kräftan 21/6-22/7

Du mår toppen den här onsdagen och en bidragande orsak är de kollegor som du har just nu. Om du känner dig nere eller lite osäker så får de dig alltid att må bättre. Under dagen så drabbas du av dåligt samvete för något du sagt eller gjort.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du uppmuntrar någon att vara lite rebellisk idag. Hen brukar alltid vara så korrekt att du tycker att hen förtjänar att få vara lite odräglig, så länge det inte drabbar dig. Hen har en härlig sarkastisk humor som du mer än gärna uppmuntrar.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en inspirerande onsdag där du tar ut svängarna lite extra. Du tycker det är på sin plats att vara ganska kreativ och du låter fantasin flöda. Idag får du din inspiration från Månen och det ger dig en konstnärlig touche på allt som du rör vid,

Vågen 23/9-22/10

Vissa personer kan vara svårare att hantera än andra och idag råkar du ut för just en sådan person som kan vara knepig. Här gäller det att försöka hitta ett sätt att kommunicera med hen på ett sätt som hen begriper.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen går fort för du har mycket att göra. Det handlar om att kunna organisera sitt arbete så att det flyter på utan att du måste stressa på slutet för att hinna med. Du har en kollega som är fantastisk på att fixa så att saker löper på ett smidigt sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag blir du väldigt besviken på en vän som inte kan följa med på en aktivitet som du planerat. Hen är väldigt upptagen så du har försökt att anpassa dig efter hens schema, men nu kommer det ytterligare saker i vägen och det är det som gör dig irriterad.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen bestämmer du dig för att vara helt ärlig mot en vän om hens chanser när det gäller något som hen vill göra. Du kan vara säker på att din vän uppskattar både ditt stöd och din ärlighet. Kvällen blir intensiv på ett berikande sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag måste du rappa på om du ska hinna med, du har lovat att hjälpa en vän eller en yngre släkting med något och nu inser du att du kanske var lite väl optimistisk när du gav det här löftet. Här gäller det att prioritera dina arbetsuppgifter om du ska hinna hjälpa din vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del att förklara för en vän som inte riktigt förstår ditt sätt att resonera fast du tycker att du är glasklar. Ni pratar inte samma språk så du får hitta ett annat sätt att nå fram till den här personen på. Du måste försöka tänka utifrån din väns perspektiv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons