Torsdag 18/10

18 okt, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här torsdagen tackar du nej till ett bra erbjudande bara för att du är lite osäker på din egen förmåga. Du brukar sällan tvivla på dig själv, men Plutos position gör att du ifrågasätter både dina egna och andras förmågor.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att vara lyhörd för andras behov. Du måste lyssna in en person eftersom hen är dålig på att tala om vad hen behöver. Idag får du också reda på förutsättningarna för att klara av ett visst arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tänker mycket just nu på din ekonomi och det gör att du avstår något idag som du gärna villa ha. Du brukar inte vara den sparsammaste personen, men just nu så finns det något som du gärna vill göra som kostar pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Idag gör du en person besviken eftersom du reagerar så negativt på ett förslag som hen har. Det handlar egentligen inte om att du inte vill, det handlar om en skyddsmekanism. Du är rädd att du börjar tycka för bra om den här personen och då behöver du få distans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och varierande. Du försöker hitta sätt att umgås mer med en person som får dig att le, men du vet inte riktigt hur det ska gå till. Använd din fantasi och uppfinningsrikedom så kommer du komma på bra sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Du tvekar när du hör att en kollega är bjuden till samma tillställning som du. Du har egentligen inget emot din kollega, men du vill helst inte umgås med hen på fritiden. Ett beslut som rör ekonomin kan komma att påverka ditt humör idag.

Vågen 23/9-22/10

Du är positiv till det mesta och det gör dig lätt att umgås med. Många söker ditt sällskap just av det skälet att du kan få tiden att gå fortare bara genom ditt sätt att vara och ditt leende. Under dagen upptäcker du att du har talang för något nytt som du inte testat tidigare.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns ingen anledning att undvika en uppgift bara för att den är långtråkig. Den här uppgiften ligger på dig så du kan lika gärna ta itu med den direkt på morgonen så är du av med den under resten av dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir lite sur på en kollega för att hen inte lyssnar på dina förslag. Du tycker att du blir överkörd, men handen på hjärtat så anstränger du dig inte särskilt mycket för att ventilera dina åsikter. Du tycker egentligen att det här grupparbetet är ganska tråkigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ställs det krav på dig från många håll vilket är bra och lite jobbigt på samma gång. Du blir sedd och uppskattad samtidigt som vissa chefer har höga förväntningar på att du ska prestera. En liten flirt på jobbet gör att tiden går fortare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du söker svar på helt fel ställen idag. Det är bättre att du tar och funderar över vad det är du egentligen behöver veta innan du börjar leta efter svaren. Du kommer att upptäcka att du har mer information än du trodde från början.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite ambivalent. Det handlar om att du vill visa vad du känner samtidigt som du är lite orolig att du inte ska få den respons som du hoppas på. Som Fisk är du oftast försiktig av dig så du mår bra av att ta lite risker. Våga och vinn.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons